Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jak długo expi się od MS-1 do IS-7 ?

sergyfu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ujmę to tak. Miałem tylko RAZ premium miesięczne i grając średnio 2 godziny dziennie 2-4 czołgami nadal nie mam X tieru xD Odblokowane mam mnóstwo czołgów, ale pinionszków (specjalny błąd) brak. Data rejestracji: 13.04.2011. Ale nie jest tak źle. Czasami mam takiego focha na WoT'a, że nie włączam go od miesiąca do trzech :D

Opublikowano

Ta.

17 423 200 kredytów

929 285 expa

W porównaniu z moją :

16 827 310 kredytów

885 300 expa

Tak czy siak wkurwe.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Napewno długo ale to zależy od tego jeszcze ile czasu poświęcasz na grę i czy masz wgl konto premium .

IS-7 nie mam mam np E-100 i powiem ci, że długo zbierałem z premką nawet bo ja go wbiłem wtedy gdy jeszcze nie było VK.

Opublikowano

Napewno długo ale to zależy od tego jeszcze ile czasu poświęcasz na grę i czy masz wgl konto premium .

IS-7 nie mam mam np E-100 i powiem ci, że długo zbierałem z premką nawet bo ja go wbiłem wtedy gdy jeszcze nie było VK.

Nie wkręcaj znowu, że grałeś jak jeszcze nie było VK, bo po pierwsze grasz od kilku miesięcy, a po drugie E-100 pojawiło się razem z VK'mi

Chcesz znów bana za multi acc, spam, kłamstwa itd?

Jeżeli nie to wracaj do swojego NFS World i tam zostań.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Nie wkręcaj znowu, że grałeś jak jeszcze nie było VK, bo po pierwsze grasz od kilku miesięcy, a po drugie E-100 pojawiło się razem z VK'mi

Chcesz znów bana za multi acc, spam, kłamstwa itd?

Jeżeli nie to wracaj do swojego NFS World i tam zostań.

Jak nie wierzysz chodź zagramy Pluton ;), a jak nie chce to nie mów, że nie mam ...Psss na początku Bety nie było VK (8tier)

P.s:Bana nie dostanę bo nie wiesz o co chodziło ;) co najwyżej 5%.

Autorze mówię prawdę ci ;).

Edit@

Dopiero zrobiłem ;) Udowodnione, że nie było Vk więc się nie znasz ;)

ScreenShoot mojego konta ;):

http://tinypic.com/v...pic=30rxobm&s=6

Udowodnienie, że nie było VK po Becie ;).

http://tinypic.com/v...pic=14tnbs9&s=6

Edit2@

Sorry to było do Mausa a nie E-100.

Opublikowano

Jak nie wierzysz chodź zagramy Pluton ;), a jak nie chce to nie mów, że nie mam ...Psss na początku Bety nie było VK (8tier)

P.s:Bana nie dostanę bo nie wiesz o co chodziło ;) co najwyżej 5%.

Autorze mówię prawdę ci ;).

Wiem, że nie było właśnie ci to powiedziałem tak samo jak E-100...

E-100 zostało wprowadzone w patchu 0.6.6, a ty grasz od 7.2 albo i później więc mnie nie wkurzaj byłem z tobą w klanie gadałem z tobą więc wiem.

To, że kupiłeś sobie konto nic nie znaczy jesteś zwykłym newbie, bo sam do tych czołgów nie doszedłeś i na dodatek wciskasz kity, że szedłeś do E-100 kiedy nie było jeszcze VK <facepalm>

A o bana się nie martw zawsze się coś znajdzie, tutaj jakiś flame, tam coś tu coś. Ja ci go załatwię no chyba, że się ogarniesz i wrócisz do NFS

@Up

Po co ci te SS? Jeszcze bardziej się pogrążasz pokazując SS z 8.2, a nie z bety.... bo na becie nigdy nie grałeś ;)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Wiem, że nie było właśnie ci to powiedziałem tak samo jak E-100...

E-100 zostało wprowadzone w patchu 0.6.6, a ty grasz od 7.2 albo i później więc mnie nie wkurzaj byłem z tobą w klanie gadałem z tobą więc wiem.

To, że kupiłeś sobie konto nic nie znaczy jesteś zwykłym newbie, bo sam do tych czołgów nie doszedłeś i na dodatek wciskasz kity, że szedłeś do E-100 kiedy nie było jeszcze VK <facepalm>

A o bana się nie martw zawsze się coś znajdzie, tutaj jakiś flame, tam coś tu coś. Ja ci go załatwię no chyba, że się ogarniesz i wrócisz do NFS

" a po drugie E-100 pojawiło się razem z VK'mi"

To napisałeś ja gram do kilka dni tygodni po becie od Lutego lub stycznia.

Na tamtym koncie nie było moje :P.Dobra koniec kłótni bo nie chce 5% sam zacząłeś ps....Chcę zacząć od nowa więc jak komuś się powinno należeć 5% to tobie bo zacząłeś kłótnie Pa.

Edit@

Konto moje od 19 Lutego. Pa.

Opublikowano

" a po drugie E-100 pojawiło się razem z VK'mi"

To napisałeś ja gram do kilka dni tygodni po becie od Lutego lub stycznia.

Na tamtym koncie nie było moje :P.Dobra koniec kłótni bo nie chce 5% sam zacząłeś ps....Chcę zacząć od nowa więc jak komuś się powinno należeć 5% to tobie bo zacząłeś kłótnie Pa.

Edit@

Konto moje od 19 Lutego. Pa.

Zamykam temat, bo znów zaczynasz podziękujcie darkowi i przy okazji pożegnajcie go.

Znam cię gadałem z tobą, grałem z tobą i nie wciskaj mi kitu grać nie umiesz w ogóle, a grasz od 7.2 albo 7.3.

Za twoje plagiaty na innym forum też można dać ci bana :)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Czemu zamykasz temat bez zgody użytkownika? Forum służy do dyskusji, a ty ją ucinasz z własnych przyczyn. Do tego prowokujesz usera do kłótni oraz mu grozisz, piękne zachowanie. Flapa zapraszam na pw z wytłumaczeniem, a temat otwieram.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Nie radzę grać 1dną linią czołgów, bo jak już osiągniesz swój cel (po 6 miesiącach około, bo nie wyobrażam sobie grania jednym czołgiem non stop), to nie będziesz wiedział co ze sobą zrobić i przestaniesz grać, chyba że ustalisz sobie kolejny cel. Ja gram od 08.10.2011 rozwijając około 8+ linni czołgów każdego typu (odblokowałem 3 X, ale 2 jeszcze nie kupiłem, bo kasy brak), a mimo to miałem 3 przerwy z powodu monotonności. Takie jest moje zdanie, może po prostu nie jestem już tak wytrwały w expeniu ;).

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Jako iż mam E-100 nie polecam ci go ja do niego doszedłem to wtedy nie myślałem o tym jak się nim gra po prostu mi się podobał, a teraz żałuję, że w niego poszedłem już bym wolał BatChat.

Ale to twoja sprawa ok ;)

Przy okazji .

Wesołych Świąt :)

Opublikowano

E-100 na goldzie, to jeden z najlepszych 10 tierów moim zdaniem jest drugi najlepszy za DMG, penetracje i pancerz.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

@Up Czytałem w necie i E-100 ma podobno bardzo małą penetracje

NAPISAŁEM NA GOLDZIE CZYTAJ UWAŻNIE! Na zwykłych pestach penetracje ma małą jak na 10 tier, ale na goldzie jedną z najepszych z HT 10 tieru

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

@up no to życzę powodzenia bo bez golda w dziale na front ten czołg na duże problemy z przebiciem 9T w górę, ja mam 6AP, 3 HE a resztę złota, druga sprawa na 10 się nie wychodzi za dużo naprawy wychodzą, nie mówię poszczególne bitwy tylko ogół

Tak mam dysleksje, nie zwalnia to z próby robienia jak najmniejszej ilości błędów

signature.png

Opublikowano

@up no to życzę powodzenia bo bez golda w dziale na front ten czołg na duże problemy z przebiciem 9T w górę, ja mam 6AP, 3 HE a resztę złota, druga sprawa na 10 się nie wychodzi za dużo naprawy wychodzą, nie mówię poszczególne bitwy tylko ogół

Dokładnie jeżeli ktoś już gra na randomach 10 tierem, to musi mieć mnóstwo srebra, a więc kupno golda nie powinno być dla takiego kogoś problemem.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Hmm jakoś ja jak gram X tierem (IS-4), to nie kupuje żadnych premium, bo po prostu szkoda kasy (jak się wie, gdzie strzelać to 250penetracji spokojnie wystarcza na X). Jeśli E-100 jest dobry jedynie z pociskami premium, to jak dla mnie on jest słaby, no ale jak komuś nie żal kasy to może grać...

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...