Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Detected] WarBot v6

Unlike

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo ładny bot, w przyszłości chyba się skusze i ściągne go sobie a da się tam ustawić po ile ma ich zabijać a jak tak to ile najlepiej?

2nsj.jpg

Opublikowano

Słyszałem, że gdy ma się premium można na paru kontach bocić, jeżeli to prawda to za ile moge to premium kupić i gdzie? Oraz czy po każdej grze ten bot zbiera literki - te co do wygrania jest Gold MP5K?

2nsj.jpg

Opublikowano

Tak, można wtedy expić na paru kontach, Aby kupić konto VIP musisz napisać na PW do autora bota. Link wyslalem na pw.

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Działa Wam warbot? Bo pobrałem od nowa , zrobiłem nowe konto i jak daje start to wyskakuje Could not complete round i tak w kółko ;o

@down chyba to zając po polu. DZIAŁA KOMUŚ WARBOT?

Opublikowano

Był update, a WarBot nie został jeszcze zaktualizowany!

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

ee o co chodzi wlaczam warbota i pokazuje mi wiadomosc ze "Inicjator typów zgłosił wyjątek dla typu 'A.-'." i nie dziala pomoze ktos? prosze o szybka odpowiedz.

Opublikowano

Tak ale tamten ma v6.1.2.0 a my mamy v6.1.4.0

Warbot jest włączony od wczoraj więc nie zamykałem go przez co nie mam aktualnej wersji

1378747514-U216092.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...