Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kopiowanie itemków

bartek103

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znacie jakis bug czy sposob kopiowania itemków w minecrafcie w wersji 1.4.6 w multi ? Patrzyłem w necie to to prawie wszyscy podaja sposob z unregister ale on nie działa na wszystkich serwach, Znacie jakis inny sposob?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A działa że, wyrzucasz item naciskasz ESC potem wchodzisz na swiat zabierasz item i wyłączasz gre poprzez X na górze

Promuje serwery na mclista skype ak.4772

Opublikowano

Możesz wyrzucić diax wpisać /unregister, wbić znowu na serwer i mieć 2 diaxy :)

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Jest taki bug z lwc, którzy znają tylko gracze mojego serwera :D

Wykorzystuję ona błąd lwc :) Przynajmniej tak mi się zdaje :D Kładzie się 2 skrzynie na przeciw siebie I spuszcza itemki wodą, aby leciały w ich stronę :) Potem wpisywali jakąś komendę, że te skrzynie "wchłaniały" itemy i były 2 itemy :)(w dwóch skrzyniach)

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Jest taki bug z lwc, którzy znają tylko gracze mojego serwera :D

Wykorzystuję ona błąd lwc :) Przynajmniej tak mi się zdaje :D Kładzie się 2 skrzynie na przeciw siebie I spuszcza itemki wodą, aby leciały w ich stronę :) Potem wpisywali jakąś komendę, że te skrzynie "wchłaniały" itemy i były 2 itemy :)(w dwóch skrzyniach)

/lwc toogle magnet on
Opublikowano

A to ja was dzisiaj zaskocze. Ostatnio znalazłem nowy sposób klonowania na mpc (1.4.6 działa). Działą na podonej zasadzie do /unregister. Ale zastanawiam sie czy dać na mpc :D.

yiWCsl1.png
Opublikowano

Jeśli będziesz szybko przekładał z jednego miejsce na drugie i spowrotem w eq to Ci się doklonuje :)

Tylko fastem musisz :D

=== Jeśli pomogłem ===

+++ Liczę na Like +++

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...