Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] qbot nie robi ostatniej fali zety

polisher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:) jest tak jak napisałem w temacie a mianowicie wlatuje w ostatnią fale zety niszczy 1 alieny te 2 i na 3 na stunerach miszczy tylko stunery i boss stunery ubery zostawia i zaczyna bic devo... i juz nie zmienia muszę wyłączać bota i ręcznie dokańczać zete o co chodzi ? jak to naprawić ?
Opublikowano

mam własny task ale tylko uberów nie bije bo wyłączyłem bota rozwaliłem Ustunery lorki saimony sibelonitki i na mk odpaliłem znowu bota i rozwalił mk, bmk ale umk juz zostawił i devo... zaczą bić ;]

Opublikowano

Mam ten sam problem w Qbocie. W ostatniej fali traci ammo na devo a ubery nie tknięte. Robisz tak: czekasz aż bot zrobi bosy i zwykłe, w zakładce extras klikasz join action, ubijasz ubery, i szybko odpalasz Qbota. i tak w każdej fali.

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

to jak mam sie tak bawic to wole sam dokończyć tą ostatnią falę ^^szybciej to zrobię niż bot ^^mam FE prawie ful havo ;p

Opublikowano

to jak mam sie tak bawic to wole sam dokończyć tą ostatnią falę ^^szybciej to zrobię niż bot ^^mam FE prawie ful havo ;p

o tyle lepiej że możesz wypić kawe/wskoczyć pod prysznic a bocik trzaska zete .

Opublikowano

mogli byście mi podać sama linijkę kodu który dokupuje sam rakiery 26 ? bo eco statek dokupuje ale 26 juz nie to 26 bym ustawił w tasku a szukałem tego i znaleźć nie mogę

Opublikowano

public Enums.RocketAmmoType RocketAmmo = Enums.RocketAmmoType.PLT_2026;

bool UseRocketBuyCPU = false;

bool UseRocketLauncher = true;

public int RocketBuyConfig = 1;

public int HellstormBuyConfig = 2;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...