Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Radeon HD 6970

TetsuoGaming

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy karta Radeon HD6970 jest w wersji 3 GB , bo ostatnio zobaczyłem w jakimś sklepie napisane ogłoszenie że tanio ( to było w realu) jest taka karta z 3 GB pamięci i taki mindfuck mi się pojawił na twarzy , wie ktoś może czy istnieje wersja 3 GB ?

Gość _Shadowlord
Opublikowano

http://www.amd.com/pl/products/desktop/graphics/amd-radeon-hd-6000/hd-6970/Pages/amd-radeon-hd-6970-overview.aspx#2

Tu jest 2GB, wątpie.

Opublikowano

@_Shadowlord

To wcale nie musi oznaczać, że są tylko takie wersje. To jest specyfikacja referenta, a z innych dystrybucji, np. MSI, Asus, Sapphire może mieć więcej. Szukaj wersji "Toxic" bo w nich jest dużo pamięci, ale tyle pamięci nie jest potrzebne, 2GB starczy.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

ilość monitorów nie ma znaczenia w wydajności karty i nijak się ma do pamięci RAM grafiki , nawet jak 9 podpiętych i będzie działało wszystko tak samo jak na jednym

obraz do monitorów obrabiany jest w multiplekserze , cyfrowo i tylko wyświetlany na monitorze

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...