Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Crusader

Aziraal321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z racji tego że to czołg V tieru do tego lekki.... więc jest zjebany na początku... jakie działo kupić aby coś brać np KW-1 ?

Chodzi ci o to jakie działo na Crusaderze przebije KW-1 i coś mi zada obrażeń czy jak?

Opublikowano

@UP: post zgłoszony: spam, reklama

Nie wiem koleś o co ci chodzi ale na następny raz zapamiętaj nie spamuj niepotrzebnie że robisz reporta tylko poprostu go napisz a nie posty nabijasz.

Chodzi ci o to jakie działo na Crusaderze przebije KW-1 i coś mi zada obrażeń czy jak?

Tak chodzi mi o to żeby zabierać obrażenia KW-1 Churchill i inne syfy 5/6 Tieru

Opublikowano

Crusader to scout. Nie pamiętam jakie tam są działa, ale podstawa to szybkostrzelność. Każdego wroga tak czy siak musisz objechać żeby zadać damage.

Patrz co ma największą szybkostrzelność + penetrację. Damage może być niski, liczy się DPM.

Opublikowano

Tak chodzi mi o to żeby zabierać obrażenia KW-1 Churchill i inne syfy 5/6 Tieru

Powiem ci tak, ja posiadam w tej chwili właśnie ten czołg i próbuję w miarę swoich możliwości i czasu przejść na większy tier. Nie gram tym czołgiem jak scout bo na tym poziomie to śmiech na sali. Na ten czas mam na nim wszystko zdobyte i posiadam te najlepsze działko(niewiem jak się zwie). Powiem ci, że potrafi przebić KW-1, Churchilla a nawet IS(oczywiście tylko od tyłu i boku).

Opublikowano

Ja zazwyczaj jadę z jakimś Niszczycielem lub Ciężkim czołgiem do pomocy bo wiadomo samemu przeciwko np. KW -1 jestem bez szans. Mogę ci powiedzieć, że to różnie bywa. Raz atakuje i się chowam a raz jadę na pierwszego, zależy od rodzaju mapki i graczy

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

railroad pisał do pani kasi,jeżeli ktoś się nie zorientował

23 grudnia jakiś noob zamieścił reklamę jakiegoś forum. Zgłosiłem ten post i poinformowałem gościa o tym po prostu. Wiem że to wygląda teraz jak bym napisał do pani kasi, ale to dlatego że tamtą reklamę moderatorzy już usunęli. Ja z resztą też usunę ten post, bo to jest porażka żeby moderator nie sprawdził do czego odnosi się dany post i bez zastanowienia wlepiał 5% -.-

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

Nie pchaj się do przodu, taktyka jak na magazynkowych AMX się sprawdzi. Czekach aż przeciwnik zajmie się większym kolegą i pakujesz w boki/tył. Jak jesteś na górze można się pokusić o zabawę w wolf packu .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...