Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Cheat - Wbijanie na czyjąś konsolę serwa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zabawka dla dzieci, ciekawe czy będzie wam tak wesoło jak ktoś to zgłosi na policję i koło pójdzie w ruch.

To taka mała refleksja, ale odnośnie tego programu, skoro tak się chwalicie że go posiadacie, to czemu nie rozwalicie tych najsławniejszych serwerów typu SKKF czy innych bardzo popularnych? Z tego co widzę to wbijacie na jakieś gówniane serwery na których siedzi po 3-5 osób i zapewne nie mają one zabezpieczenia nawet NoCheatPlus.

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Zabawka dla dzieci, ciekawe czy będzie wam tak wesoło jak ktoś to zgłosi na policję i koło pójdzie w ruch.

To taka mała refleksja, ale odnośnie tego programu, skoro tak się chwalicie że go posiadacie, to czemu nie rozwalicie tych najsławniejszych serwerów typu SKKF czy innych bardzo popularnych? Z tego co widzę to wbijacie na jakieś gówniane serwery na których siedzi po 3-5 osób i zapewne nie mają one zabezpieczenia nawet NoCheatPlus.

Masz racje. Czemu takich popularnych serwerów nie zniszcz om ..

Opublikowano

Nie ma, jeśli ktoś ci coś takiego podsyła to jest to wirus, keylogger albo program, który nic nie robi, ale działa w tle i zżera RAM :D

Jedynym sposobem jest włamanie się na serwer dedykowany/ssh

1351969276-U240495.png

Opublikowano

Nie ma, jeśli ktoś ci coś takiego podsyła to jest to wirus, keylogger albo program, który nic nie robi, ale działa w tle i zżera RAM :D

Jedynym sposobem jest włamanie się na serwer dedykowany/ssh

Gdyby tak było to OP serwera nie mógłby zarządzać nim przez chat bezpośrednio w minecrafcie. Takie coś jest możliwe bo prawdą jest nie od dzisiaj że craftbukkit ma dużo błędów.

Opublikowano
Gdyby tak było to OP serwera nie mógłby zarządzać nim przez chat bezpośrednio w minecrafcie. Takie coś jest możliwe bo prawdą jest nie od dzisiaj że craftbukkit ma dużo błędów.

A możesz dać przykładowe błędy najczęściej na Bukkit ?

Opublikowano

No tak racja, poczytałem, poszperałem, pooglądałem i już wiem nieco więcej. Mam nadzieję że ten cheat nie wyjdzie poza wasz krąg. I mam pytanko, z tego co wiem to rozwalacie serwery za to że się u was reklamują, ale gdy ktoś chce specjalnie udupić pewien serwer to wbija na wasz reklamuje ten co chce ubić i co? Ktoś uczciwie prowadzi swój urobek bez reklamowania na innych serwerach a wy mu wbijecie za to że ktoś umyślnie reklamował ten serwer u was?

Chyba że to w pewien sposób weryfikujecie, jak to jest?

Ten "cheat" dziala tylko na serwerach non premium.

Mineshafter lub autorski system logowania też?

Opublikowano

Uważajcie ktoś się wkurzy na was i morze was podać na policje i was namierzyć przez kompa net nie wiem :D

A jak byście udostępnili ten hack to za ile i czy za darmo ?

Opublikowano

Uważajcie ktoś się wkurzy na was i morze was podać na policje i was namierzyć przez kompa net nie wiem :D

heh mozna se proxy zmienic

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Ależ oczywiście że jest taki "CZIT KTÓRY HACKUJE SERFERY MINKRAFT"

Actimel jest w jego posiadaniu, ale wątpie że go wam udostępni, z tego powodu iż po prostu byście "HAKOWALI SERWY".

//Wg. mnie po prostu ten "CZIT" wykorzystuje jakiś mocny bug w bukkicie, jeżeli się mylę panie Actimelu popraw mnie :)

Opublikowano

Jest też możliwość włamania się przez RCON :D

Czytałem kiedyś, że w pewnych warunkach hasło do RCON'a może stać się "publiczne" i wtedy można się łatwo włamać. Chociaż nie znam się dokładnie na jego działaniu to obstawiam, że to jest dosyć prawdopodobne ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ech dzieci, pomyśleliście chociaż, że to wszystko może być ustawione?

fake-server na 3 dni, zebrani gracze, i gotowe.

a temat hackowania serwera włamaniem na ssh, czy atakiem ddos pozostawie bez komentarza.

Member | Mentor Minecraft

nothing else.

Opublikowano

"Może" nas podać na policje ale przegra sprawe jeżeli ma serwer non-premium :)

jeżeli chcesz taki cheat aby rozpierdalać dupne serwery to już lepiej jakbyś je kupił za tą kase typu jak wcześniej ktoś napisał 1000zł

jakby ten cheat był dostępny to już by nie było żadnego serwera do grania a potem by zrobili jakiś antycheat do tego i tyle.

*Jak dla mnie ten cheat to fake :)

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

75% hackerów zamieszcza w ddos wirusy które palą podzespoły więc pozdro dla tych którzy są tak tępi i ściągają to z youtube .

Właśnie napisałaś najgłupszy post który kiedykolwiek widziałem. Brawo.

1. Skąd te 75% sie wzieło?

2. DDOS a wirus/trojan to całkowicie inna rzecz, poprzeglądaj Google zanim cokolwiek napiszesz.

3. Wirusy nie mogą palić podzespołów, poje**** cie do reszty?

4. Keyloggery na YouTube, tak ludzie sciągają bo myślą ze to jest prawdziwe.

To chyba tyle.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Dalej nie wiadomo jak jest z tym rozwalaniem serwera? Ktoś podaje na waszym serwie ip nieswojego serwera i go rozwalacie? Przeciez ktoś pracował sobie cały tydzień, robił mapy, zapraszał ludzi, żeby się fajnie grało, a jakiś debil wziął pierwsze lepsze ip, napisał do was "rozwalcie ten serwer ip: xxxxxxx" i go sobie rozwalacie? To jest dopiero szczyt debilizmu byłem ostatnio świadkiem takiego ataku, mianowicie przez zespół FireTeam...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...