Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][24/7][Wl][No-Premium][1.4.5] ''Przyjaciele'' - Zapraszamy do naszego świata. Survival 100% (Serwer typu Kańciasta Dolina) - Serwer na dłużej

unilite

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię: Łukasz

Nick : NawalonyCreeper

O sobie : Lubie testować server bo sam nie znalazłem jeszcze dla siebie . Lubie grać w koszykówkę piłkę nożną itp. Jednak najbardziej ciekawi mnie gra na kompie ;d . Mam duże grono przyjaciół i kolegów .

Staż w minecrafcie : od bety

Opublikowano

O sobie : Lubie testować server bo sam nie znalazłem jeszcze dla siebie . Lubie grać w koszykówkę piłkę nożną itp. Jednak najbardziej ciekawi mnie gra na kompie ;d . Mam duże grono przyjaciół i kolegów .

A zaryzykuje i Cię dodam na okres próbny - chociaż miała być dłuższe uzasadnienie.

Zapraszamy do gry !

Opublikowano

Imię: Hubert

Nick : Krium

O sobie: Lubie serv tego typu gdzie gra malo ludzi i jest miła okolica najlepiej z ts lub skype

Staż w minecrafcie 1.7.3

Opublikowano

Imię: Hubert

Nick : Krium

O sobie: Lubie serfy tego typu gdzie gra malo ludzi i jest miła okolica najlepiej z ts lub skype

Staż w minecrafcie 1.7.3

Nie przyjmuję osób nie umiejących czytać. Przykro mi. W temacie wyraźnie pisze: 100słów

Opublikowano

Nie przyjmuję osób nie umiejących czytać. Przykro mi. W temacie wyraźnie pisze: 100słów

mam pytanie co zalazy 100 słów nie lepiej na skype pogadac ...

Opublikowano

Imie: Maciek

Nick : Prezyk

O sobie ; Nazywam się Maciek, interesuję się informatyką i sportami, mam długie włosy i noszę okulary. Baardzo dużo czasu spędzam ze znajomymi w kinie, restauracji itp. Najbardziej na komputerze lubię grać w Battlefielda 3, mam dobry komputer ( I7, sapphire radeon 7970 itp.). Chciałbym dołączyć na serwer, ale ponieważ nie napisałem 100 słów, to nie wiem czy dojdę.

Pozdrawiam!

Staż w MC : Od Alphy. :]

23364451.jpg
Opublikowano

Imie: Maciek

Nick : Prezyk

O sobie ; Nazywam się Maciek, interesuję się informatyką i sportami, mam długie włosy i noszę okulary. Baardzo dużo czasu spędzam ze znajomymi w kinie, restauracji itp. Najbardziej na komputerze lubię grać w Battlefielda 3, mam dobry komputer ( I7, sapphire radeon 7970 itp.). Chciałbym dołączyć na serwer, ale ponieważ nie napisałem 100 słów, to nie wiem czy dojdę.

Pozdrawiam!

Staż w MC : Od Alphy. :]

ZAPRASZAM ! DODANO

Opublikowano

pytanie do admina gdzie tu 100 słów ??
Opublikowano

nick Drivo

lat 14

coś o sobie lubie grać i gadać zazwyczaj grałem z kolegami na survivalu prawie nigdy na singlu zazwyczj oglądam huska skkf nolife madzie mrce4... nie bede tym spamowal

staż od bety jakos 1.7.3

Pozdro

Opublikowano

nick Drivo

lat 14

coś o sobie lubie grać i gadać zazwyczaj grałem z kolegami na survivalu prawie nigdy na singlu zazwyczj oglądam huska skkf nolife madzie mrce4... nie bede tym spamowal

staż od bety jakos 1.7.3

Pozdro

'100słów' - to po Polsku oznacza że trzeba napisać przynajmniej 100 słow

Opublikowano

witam mam na imię adrian. mam 16 lat. spodobała mi się prezentacja serwera. jestem ogarniętą osobą, posiadam konto premium i gram w minecrafta of wersji alpha. Z ortografią nie mam problemu. Moim hobby jest sport i gotowanie:D. uczę się w technikum hotelarsko gastronomicznym.jestem sympatycznym graczem i uczciwym myślę że nadaję sie na ten serwer czekam na rozpatrzenie

Pozdrawiam ProLegend

Opublikowano

Serwer do dupy... Admini daj bana za NIC

yyy.. nie dałem jeszczen ikomu bana ? chyba pomyliłeś serwery. - NIE JESTEŚ NA WL, nie pisałeś podania

Opublikowano

Co mogę rzec . Nie grałem w minecrafta od dłużeszego czasu i nie kocham go ani nie ubustwiam . Chciałbym zagrać na serwerze ,ponieważ wydaje mi się fajny . Imię Konrad lat 15 kocham siatkówkę i komputery (informatykę) . To dy było na tyle nie lubię się rozpisywac . Pozdrawiam Bojka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...