Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hosting ..... zobacz

HIGHLANDER

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, kolega chce mi wysłać swojego metka . Problem jest w tym że metin2 waży coś 1GB a jak wrzuci na jakiś hosting to ja będę musiał mieć konto premium żeby pobrać(chyba) czy wiecie jaki jest darmowy hosting gdzie będę mógł to pobrać ?? Proszę o odpowiedz na PW lub pod tematem.

2323logompc.png

Opublikowano
egofiles

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

nie pobiera path tylko gre

nie wiem jaki jest sens korzystać z serwisów zagranicznych kiedy dysponuje się dyskiem sieciowym w Gadu-Gadu 5 Gb , gdzie wystarczy tylko skopiować plik do odpowiedniego katalogu ( Publiczne ) i każdy będzie mógł sobie go pobrać , działa podobnie jak chomik tylko jest bezpłatne.

gadulca też nawet nie trzeba instalować wystarczy przez stronę www wejść , do tego transfer bez limitów i spokojnie na dobrych łączach upload i download osiąga max ok 2 Mb/s

1356344008-U150374.jpg

to samo dropbox , wystarczy udostępnić link i tylko go ściągnąć

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Mediafire? Z tego co wiem to nie ma limitów wielkości pobierania a 1GB wrzucisz

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

a dlaczeego nie pobierzesz sobie patcha do metka który waży z 0.5mb? :P

Jeżeli nie możesz sobie spatchować, to pobierz metka ViaTorrent tylko musisz mieć torrenta

http://www.metin2.pl/main/download

Z tego ViaTorrent szybko idzie.

To jest taki specjalny metin z plikami pod priv(hamachi) bo chodzi o to że nie mogę odpalić na moim folderze to chcę kolegi folder :P

2323logompc.png

Opublikowano

a torrent to GDZIE SIĘ ROBI JAK NIE NA KOMPIE CZYIMŚ ! wystarczy że zrobi torrenta spakowanego katalogu czy nawet katalogu i ci podeśle link jak nie potrafisz użyć żadnej z opcji przesłania plików którą ci przedstawiono

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...