Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zostawiam lajka bo widze ze wlozyles duzo pracy w napisanie takiego programu. Robiles na bazie autoit?

Nie robiłem tego na podstawie autoit.

@Flourine. Nie pisałem tego w c++ tylko w vb.net

@zozo1234. Sam to musisz sobie ustawić.

Opublikowano

Dobra robota! :)

Ps. Nie czaje ludzi, którzy dostają gotowe narzędzie i jeszcze jęczą, że trzeba im coś zrobić, bo sami nie mogą przysiąść i czegokolwiek ogarnąć samodzielnie..

Opublikowano

Dobra robota! :)

Ps. Nie czaje ludzi, którzy dostają gotowe narzędzie i jeszcze jęczą, że trzeba im coś zrobić, bo sami nie mogą przysiąść i czegokolwiek ogarnąć samodzielnie..

Ja tak samo. ;3

Ps. Zastanawiam się teraz nad jakimś cheatem. Ma ktoś jakiś pomysł?

Opublikowano

YangHack, LvlHack, GMHack, BanHack

A tak na serio to widziałem filmik z MiningHackiem, zaraz poszukam i wrzuce:p Jakbyś zrobił coś takiego jak tam to byłoby nieźle:)

EDIT:

Opublikowano

A więc to jest to cudo o którym tak mówiłeś ^^. Nice. Mi akurat nie potrzebne, ale wiem, że popracowałeś przy tym jak przy innych pracach. Leci lajk.

"Kiedy nie chcesz - szukasz powodów. Gdy chcesz - szukasz sposobów"

Opublikowano

Dobra robota i to w visual basic. Ale 1 pytanie dziala na zminimalizowanym oknie ? Wiem ze flasha ciezko ustawic na zminimilizowane ale widze ze ogarniasz.

47670d197bdcd.jpg

Opublikowano

Dobra robota i to w visual basic. Ale 1 pytanie dziala na zminimalizowanym oknie ? Wiem ze flasha ciezko ustawic na zminimilizowane ale widze ze ogarniasz.

Niestety nie działa na zminimalizowanych oknach, tylko klika lpm w wyznaczonych miejscach na ekranie i tyle. :P
Opublikowano

mogę ustawić coś takiego w tym że jak jest ta zmiana bonów u npc to żeby klikało cały czas zmień (w grze ta pozycja zmień jest cały czas na samej górze i się nie zmienia wgl )...?

Opublikowano

mogę ustawić coś takiego w tym że jak jest ta zmiana bonów u npc to żeby klikało cały czas zmień (w grze ta pozycja zmień jest cały czas na samej górze i się nie zmienia wgl )...?

Mozesz ale musisz też jakoś sprawdzać te bony np. ustawić żeby na 1sec najechalo na item, a jakby Ci pasowaly te bony to byc nacisnął klawisz End.
Opublikowano

Napisze ktos mała instrukcje oblugi? nie moge tego ogarnac...

Wystarczy jak ktos napisze co po kolei trzeba robic bo juz mi braklo kombinacji :x

sygna1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...