Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wymiana EQ.

Wolffo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam do was pytanie. Wystawilem na 4 serwerach typu HARD, info o wymianie postaci z na REINOR z EQ za eq na xxx serwerze. Zglosila sie tylko 1 osoba. Czy jesli sprzedalbym eq, to za brylki byloby wiecej chętnych ?

Opublikowano

myślę ze tak ;) spróbuj sprzxedac eq i byrłki mieć wtedy więcej osob sie zglosci bo eq nie kazdy chce

a btylka to jednak brylka ;)

Opublikowano

Tylko ze nie którzy np wolą też eq.

Wszystko zależy od gustu osoby zainteresowanej jednak chyba więcej by się skusiło na bryłe =)

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Nie zamieniaj eq na bryłki, ponieważ każdy ma inne gusta tak jak napisał ''SPAT". Jeżeli, ktoś będzie chciał się zamienić to podasz mu swoje GG (czy co tam chcesz), i sie dowiesz co będzie chciał jeżeli bryłki to zamienisz to eq na bryły...

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Bryłki ,bryłki i jeszcze raz bryłki.

Teraz coraz mniej osób kupuje coś za PLN. a jeszcze szczególnie na serwerze Santriela to już wątpię by ktoś chciał tam grać.

Chyba ,że go nie zna..;p

Opublikowano

Tylko bryłki.

Nigdy nie było tłumów chętnych do wymiany eq a bryłki rozpłyną się raz, dwa i to raczej z korzyścią dla cb :>

Opublikowano

Prawdopodobnie tak, możesz zaproponować, nie musisz tego robić. Wtedy się dowiesz ;-)

Opublikowano

Moim, zdaniem możesz spróbować ale musisz wiziąć pod uwagę to że nie którzy np: Ja gdybym miał się wymieniać na kogoś miejscu no to wolał bym konto z eq a nie z brylkami :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...