Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Komp sie wylacza.

WilkuTM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

mam pewien problem. Mianozicie jest nim to ze komputer po np. 30 min sam sie wylacza bez powodu. Np, gram sobie w AC3 i tu nagle jeb i komp sie zylacza.

Zie ktos moze jak temu zaradzic.

Opublikowano

Wszystko bylo dobrze do puki nie wyjolem wszystkiego z obudowy.

Co do obudowy to jej teraz nie mam. Dopiero za tydzien bede mial zalman z11 plus

Opublikowano

Firmy nie znam (to jest w ogóle jakaś firma ?), ale za ~280 nie da rady dostać żadnego dobrego 800 watowca, więc spróbuj pożyczyć od kogoś inny zasilacz, znanej marki i pograj jakiś czas.

Opublikowano

Zasilacz marki log-on jest to wysokiej klasy firma belgijska ktora bazuje sie na wszelakich rodzajach zasilaczy nie tylko do komputerow.

Opublikowano

Takwiec wiem na 100% ze to nie zasilac. lecz teraz bylem przy wlaczaniu sie komputera i zauwazylem ze pokazuje sie napis "Bios default settings loaded" czy jakos tak i cos tam jeszcze po czym komp sie wylacza i po jakich 2 ? 3 sekundach sie wlacza i dziala jak kazden jeden. i jak w temacie po czasie sie wylacza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...