Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co z ta zbroja zrobic?

FuckSystemV7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam... gram na Solarze i przed chwila zmienilem bony i co ja patrze... 2k hp, 10 do pz, 15 dwureka, 15 miecze

Oczywiscie nie chce jej jarac u kowala na 7 (bo jest + 6) a na bodzie mnie nie stac, co mam zrobic?

ta zbroje mam na Solarze

Pomogłem? W ramach podziękowania kliknij "Lubie To" obok mojego postu.

Aktualnie gram na Ravia.eu

Szukam kolegi z mikrofonem na serwerze Ravia.eu w wieku 15-20 żebyśmy mogli rozmawiac, pomagać sobię w grze.

Opublikowano

Spokojnie, nic na szybko jak będziesz miał bodzie to zrobisz.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

heh -x- ale to jest tygrysia + 6 ^^

Szukam kolegi z mikrofonem na serwerze Ravia.eu w wieku 15-20 żebyśmy mogli rozmawiac, pomagać sobię w grze.

Opublikowano

I co z tego że tygra 6, skoro kilka deffa w pvp na większych lv prawie nie ma znaczenia

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

Nie sprzedawaj na razie tej zbroi, jak zdobędziesz Yang kup bodzie i ulepsz do +9. W tedy taka zbroja będzie naprawdę dużo warta - jest idealna na metki w M2 :)

Opublikowano

@up

Poco komu kd wita +4 w zbrojce, nie lepiej kd speeda +4 włożyć?

Moim zdaniem zrób konto 30 lvl i bodziami ulepszaj tą zbrojke z skrzyni ucznia. Tylko upewnij się żeby włożyć KD +4 (Wartościowe) przed wbiciem na +9, jak się nie uda to odnowa konto 30 lvl, potem jak Ci się uda na +9 to zrób nowy temat i spytaj się ile to warte (używając generatora, jak kolega wyżej napisał) i sprzedawaj!

Antaris to shit

Opublikowano

Dz, do zamniecia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...