Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Botowanie

karolkarol21621

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Doradzcie mi prosze gdzi i jak mam botować. Zacząłem gre na pl3 mam lenka fs. Początkowo botowałem na vru na mapach 3-3, 3-4, wychodziło 1-2k uri na h :/ przepisałem się na mmo tam tak samo-mało uridium bo tyle botów lata, że sie nie da skrzynki podnieść :/ teraz wróciłem na vru, i wbijam 12 lvl. (Mam kBota noGG)

4758463064.png

Opublikowano

Doradzcie mi prosze gdzi i jak mam botować. Zacząłem gre na pl3 mam lenka fs. Początkowo botowałem na vru na mapach 3-3, 3-4, wychodziło 1-2k uri na h :/ przepisałem się na mmo tam tak samo-mało uridium bo tyle botów lata, że sie nie da skrzynki podnieść :/ teraz wróciłem na vru, i wbijam 12 lvl. (Mam kBota noGG)

Puść bota na x/5 x/6 na mk,i sibelony + lordaki i paczki sprawdź po 1 dniu jak ci leci urka ja dobrze to zostaw ;) .

Wesołych Świąt ; ))

Opublikowano

a jak ustawic na alieny i skrzynki naraz bo jak zaznacze te 2 opcje to bije aliena a jak znajdzie skrzynke to leci do niej i zostawia aliena :/

4758463064.png

Opublikowano

Oj gosciu jestes w błędzie... Jesli zaczął bić aliena i uwidzi paczkę to najpierw ubije aliena a dopiero POTEM zbierze tą skrzynkę.

Pozdrawiam i wesołych świąt życzę;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...