Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sura WP vs exp na polimorfi? :D

lobezkox141

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko mam takie eq:

FMS +9 sr 25 KD smierci +3 i spalony ;(

YY +8 KD speeda +3 i defa +4 1500 hp 15 miecze ;]

Wyzywka +6 20%reg hp

buty 1500hp

nasior 1500hp

ebo +9 czyste

Branza 1500 hp do kupienia / srebrna +9 / bialko +9 moze czyste do kupienia

Tarcza NNO +4 wit

i teraz pytanie. Da rade expic w takim eq na poli w v2 z buffkiem po 25-30% ? Jesli juz, to co mam zmienic w tym eq? Musze szybko dobic jakis konkretny lv (65-75 cos takiego) czy lepiej sobie podrasowac eq skille ITD i isc w v2 normalnie expic?

Poli 3ptk

Metin2PL:

1. S9 Agronas: Xianger 54lvl OFF Body
  2. S14 Kirian: JestEmN00bEm 42lvl OFF Menthal

Zbieram --

Opublikowano

Siemanko mam takie eq:

FMS +9 sr 25 KD smierci +3 i spalony ;(

YY +8 KD speeda +3 i defa +4 1500 hp 15 miecze ;]

Wyzywka +6 20%reg hp

buty 1500hp

nasior 1500hp

ebo +9 czyste

Branza 1500 hp do kupienia / srebrna +9 / bialko +9 moze czyste do kupienia

Tarcza NNO +4 wit

i teraz pytanie. Da rade expic w takim eq na poli w v2 z buffkiem po 25-30% ? Jesli juz, to co mam zmienic w tym eq? Musze szybko dobic jakis konkretny lv (65-75 cos takiego) czy lepiej sobie podrasowac eq skille ITD i isc w v2 normalnie expic?

Poli 3ptk

sura wp bd bil lepiej bez poli :D

Pomogłem? W ramach podziękowania kliknij "Lubie To" obok mojego postu.

Aktualnie gram na Ravia.eu

Szukam kolegi z mikrofonem na serwerze Ravia.eu w wieku 15-20 żebyśmy mogli rozmawiac, pomagać sobię w grze.

Opublikowano

UP i 2x UP : Jesli juz to jakie eq musze miec do v2, i jak musze stac ze skillami ?? Zakladam ze expie normalnie bez poli :) i od ktorego lv wejsc do v2?

Metin2PL:

Zbieram --

Opublikowano

Skille ok m6-m10 optymalnie i na wp nie exp na poli tylko z konia/wierzchowca a w eq juz nic lepszego nie musi byc :)

Opublikowano

Zmien wyzywke na +8/+9

Tarcze zmien na czarna okragła +7 (nie potrzebne w v2 nno)

Exp normalnie z konia/wierzchowca.

Ja ze skilami m1 w gorszym eq ekspiłem w v2 od bodajże 53lvl po 2 grupki..

Opublikowano

up jak to nie potrzebne? jak ktos sie wbije sie przyda

Metin2PL:

Zbieram --

Opublikowano

Ta nno nie potrzebne jak expisz na małych spotach to się nikt nie wbija to po pierwsze po 2 ja expie tam często i jeszcze mi się nikt nie wbił -.-

Opublikowano

ale ja nie bede expic na tych malych tylko na szpony pojde:) tam chyba mobki tez nie omdlewaja nie?

Metin2PL:

Zbieram --

Opublikowano

UP to normalne

Podsumowując :

1. Nie expic WP na polimorfi

2. Eq zostawic takie jakie jest, dokupic branze, podrasowac buffa i skille ktore nie wchodza ;]

3. Expic na szponach.

A teraz takie pytanie :) jesli wbije ten 65-75 lvl to jak wyjde z v2 to gdzie moge zarobic takim WP na eq 5b który nie ma zbrojki i idzie bulidem ostrze --> strach ---> wir --> palec --->rozproszenie?

Metin2PL:

Zbieram --

Opublikowano

UP ?

Jesli juz to co KUC w dt??

a jak juz to gdzie metki w tym przedziale lvl ?

Metin2PL:

Zbieram --

Opublikowano

WP na poli jest beznadziejny . U WP właśnie są te skille typu strach , czarowane , zbrojka , a podczas poli nie odpalisz tego , a co do eq to spoko w sam raz.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Poliformia to rozwiązanie dla bma, szamana czy archera. Expienie wp na poli to trochę zabawne, skoro jest to zajebista postać do samodzielnego expa :D

Opublikowano

Dobra, to tak:

1. Polimorfia odpada

2. Wiem jak zarabiac

3. Mam odpowiednie eq do expa

I znow do was pytania mam: Od jakiego lvl moge wejsc do v2 i co moge w eq zrobic zeby brac 2 - 3 grupki na szponach. Ile defa i ile HP ? Builid bez zbrojki .! Mam 19kk w kasie i eq ktore podalem powyzej :D

@edit : mam 41 lv :) i 1 zabek oddany ;/

Metin2PL:

Zbieram --

Opublikowano

było odrazu mówić że masz 41, 41 to ty chłopie możesz sobie spokojnie dobić 54 w v1 (jeszcze w v2 sie naexpisz) wbijasz 54, oddajesz pamiątki jak ja grałem za moich czasów (ojjj dawno nie grałem) to miałem do 54 i tylko ostrze zbroja strach eq przeciętne (kiedyś item co sie świeci to człowiek musiał być pro, np widziałeś boga +7 to lans w m1 taki że jajka rwie, a stalek nie było, nigdy może raz na pół roku to szał). to tak do 54 exp oddaj pamiątki eq masz wporządku zanim wbijesz 54 to te śmieci itp będzie kasa, odkładaj na zbroje na 61+9 idziesz od 54 do v2 bierzesz grupek tyle ile sie da(sam to sprawdzisz ile wyrobisz) i stopniowo więcej na 41 nie masz po co iść, pewnie z innych zabiorą ci spota i nic nie zrobisz

League Of Legends :)

Opublikowano

Tutaj masz poradnik jak zarobić :

http://www.mpcforum.pl/topic/751964-tutsposoby-zarobku-na-solarze-s26/

Moim zdaniem to jak kolega up weteran starego metina ;) (Pozdrowionka dla Ciebie też pamiętam te czasy lansu na boga +7 xDB) )

Idź do v1 na szpony i tam na pewno przyjemniej będzie Ci się expiło.

Uzbierasz trochę kaski przez te sposoby co CI podałem tam w poradniku i będziesz mógł spokojnie iść do v2.

i tam wyexpisz sobie kulturalnie do 70-75lv. Ekwipunek masz w porządku jedynie hełmik do poprawy w wykuciu :)

Weź jeszcze jakieś wody/roski na szycie,kryta,wart ataku,def. oraz miksturki zielone.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...