Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak założyć inne części ( Wyścigowe itp. )

Sheila^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich na początku mówię że gram w tą grę hmm 2 dni ^^:)

Jak mogę założyć lepsze części np. z 2 / 3 gwiazdkami a nie z jedną ( Uliczne )

I gdzie to wszystko się znajduje .. Kupić czy jak to ^^ Proszę o szybką odpowiedź xD

Opublikowano

W sklepie są tylko 1-gwiazdkowe części.

Lepsze części można wylosować z kart nagród po wyścigach/zbieraniu diamentów i z pakietów na SB.

Wszystkie te części po zakupie lub wygraniu znajdują się w magazynie, wchodzisz do Kryjówki, zakładka Tuning -> wchodzisz do warsztatu z osiągami, i w tej tabelce w rogu będziesz miał takie kółko, po kliknięciu na nie przeniesiesz się do magazynu.

Opublikowano

Najważniejsze żebyś robił poszukiwanie skarbów bo 20 dzień i dalej prawie codziennie są częśći ultra.

Są takie rodzaje części :

- Ulicze

- Wyścigowe

- Profesjonalne

- Ultra

Z wyścigów to raczej nie dostaje się tego prawie w ogóle ja gram ponad 2 lata, a dopiero ostatnio doczekałem się pierwszzej ultra z wyścigu :P

Opublikowano

No bo wkoncu to ultra :)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Najważniejsze żebyś robił poszukiwanie skarbów bo 20 dzień i dalej prawie codziennie są częśći ultra.

Są takie rodzaje części :

- Ulicze

- Wyścigowe

- Profesjonalne

- Ultra

Z wyścigów to raczej nie dostaje się tego prawie w ogóle ja gram ponad 2 lata, a dopiero ostatnio doczekałem się pierwszzej ultra z wyścigu :P

Mam 59 dzień diamentów i ultra dropi co ok. 5 dni.

Ja częściej jeżdżę wyścigi niż pościgi i część ultra dostaje średnio 2 na tydzień.

Opublikowano

JA dostałem 2 taką samą pod rząd :D

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Mam 59 dzień diamentów i ultra dropi co ok. 5 dni.

Ja częściej jeżdżę wyścigi niż pościgi i część ultra dostaje średnio 2 na tydzień.

hehe ja mam blisko 4k przejechanych wyścigów i 1 część ultra z nich :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...