Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EdenCraft[dedyk][24/7][SURVIVAL][1.4.6][no-premium]

BuzekxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Administracja podjęła wspólnie decyzję. Serwer będzie 1.4.6 lecz chwilowo brakuję pluginu na ucieczkę z walki. Serwer uznaję za OTWARTY

Opublikowano

Przykro mi, że wersja 1.4.6 jest zbugowana i są problemy ze startem, ale czy tylko przez to, że jest opóźnienie sądzisz, że jest taki?

Opublikowano

Serwer jest bardzo fajny, atmosfera zajebista, admini to nie dzieci, nie rozdają itemów. Naprawdę serwer pełen ogaru polecam ten serwer na dodatek 0 lagów poprostu zajebisty.

<script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
<!-- Cos tam -->
<ins class="adsbygoogle"
     style="display:block"
     data-ad-client="ca-pub-3640367005070289"
     data-ad-slot="8391034456"
     data-ad-format="auto"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>
<script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
<!-- Cos tam -->
<ins class="adsbygoogle"
<script>
</script>

Opublikowano

Polecam ten server ze względu na bardzo aktywną i pomocną administracje dzięki, której mamy częste eventy. Server z każdym dniem się rozwija na lepsze. Naprawdę zapraszam serdecznie jako gracz tego servera, ponieważ żadnych cheaterów jeszcze nie widziałem. Tylko widziałem na czacie że ktoś został zbanowany i jest to spowodowane aktywnością adminów.

Opublikowano

Lol mimo wszytko serwer b.dobry, gram juz troche i bardzo mi się podoba , admini pomogą i wgl miła atmosfera jest mam nawet swoją gildie co mnie bardzo Cieszy dzieki uprzejmosci administracji. Ogromny + ! i Poleconko!

add.png

Opublikowano

Serwer ciągle się rozwija. Na serwerze czasem przebywa Evarez słynny youtuber ; ). Kiedy będą grali ludzie sloty będą powiększone bardzo polecam serwer. LukeM

<!-- Cos tam -->
<ins class="adsbygoogle"
<script>
</script>
<!-- Cos tam -->
<ins class="adsbygoogle"
<script>
</script>

Opublikowano

Naprawdę polecam serwer jest godny podziwu, jeszcze nigdy nie byłem pod takim wrażeniem administracja jest pogodna,rozbawiona oraz pomocna gracze na serwerze również .Naprawdę polecam

Opublikowano

Serdecznie zapraszam na server. Miła administracja oraz extra rozgrywka. Przydałoby się tylko troszke więcej ludzi

carv2.jpg

Opublikowano

@UP

Wyżej jest wypowiedz młodego człowieka, który nie radzi sobie na serverach i po prostu wyzywa graczy,server i administracje. Takiego zachowania nie powinno się tolerować ;/

Opublikowano

Free z tego co widziałem administracja tepneła cię gdy jechałeś na kill aurze po czym dostałeś bana za kill aure i reklamę którą robiłeś ...

Opublikowano

Zapraszam prawdopodobnie będzie dziś event więc zapraszam wszystkich gdyż teraz na serverze jest tyko 20 ludzi ; C.

<!-- Cos tam -->
<ins class="adsbygoogle"
<script>
</script>
<!-- Cos tam -->
<ins class="adsbygoogle"
<script>
</script>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...