Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Łowienie ryb

hlz12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Można ;-) Opłaca się, niektórzy robią to dla minimalnego zysku ze sprzedaży rybek czy małży a inni dla czystego hobby ;p

Opublikowano

Da się zarobić ale to lepiej na starszych serwerach według mnie oczywiście ja jeszcze słyszałem że trzeba mieć 50 lvl i 7 lvl .

Opublikowano

łów na 1-5 serwerze. Tam największe ceny i w miare luda jest , reszta to opustoszałe serwy. Tylko jak łowisz to najlepiej na innym kompie , a drop przekładaj poprzez wywalanie na ziemie

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Opłaca się nawet a to z tym bodziem to tylko Mit ;) a zanim wędke na +_7 zrobisz to pewnie już ci sie odechcę łowić i grać w metina :)

Opublikowano

To nie jest mit na pewno...

Silver już to udowodnił a co do łowienia się opłaca moim zdaniem na każdym serwerze czy to solar czy to starsze serwery.

W sumie wszystko jest za odp. cenę i zależy to tylko od inflacji.

Łów rybki ubijaj możesz dropnąć małż a ta jest trochę warta a z niej perełka może dropnąć ,która warta jeszcze więcej :)

Opublikowano

@TOP, powiem Ci, że ostatnio prawie przestałem grać na normalnej postaci a od ponad 3 tyg chodzi po 12 botow. Do polaczenia serwerow bede mial kilka postaci zaladowanych yangami, to wtedy sie zrobi zakupy :D 10 botow idzie na malze i 2 na ogony+ (z rekawicami za Super Rewards). Na m2bobie na 2 kompy od 10 grudnia chodzą non-stop(kompy na poddaszu wiec jest wsztstkim cicho) a samych malzy schodzą mi niecale 2 sklepy dziennie. zwykle zarobek nie spada ponizej 300kk dziennie. Nowe funkcje w M2Bobie daly to, ze ostatnio nie wylapalem zadnego bana. (jakies 10+dni) Jezeli sie zastanawiasz, to szczerze polecam malze, chyba, ze rybki szybciej schodza na Twoim serwie to zrob 3-4 sklepy i 2 razy dziennie wystawiaj ryby. Pozdro ;)

BTW, nie czepiajcie sie, ze bez polskich znakow ;)

Opublikowano

Teraz to wszystko to jest jakikolwiek zarobek 8S

Opublikowano

Opłaca się idz i nastaw wędke i czuj się jak byś był rybach z ojcem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...