Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi w docie

Mroziak ^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wróć na lola.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

emce to stara kurwa

emce starom kurwom jest

emce trzeba pierdolic

emce cwks

na botach tez mam lagi ja pierdoleeeeeaklasdad

btw a co chcesz zajarac ze mna ;]]]]?

Za wysoka.

Opublikowano

Widocznie procka masz 1,2Ghz i1 i dlatego lagi karte pewnie masz 256 a ramu chyba 1 gb masz ;c

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

To też nie graj bo jesteś tak kurewsko niedorobiony, że Twoja matka powinna się zgłosić na przymusową kastrację, że Cię nie wyskrobała.

Trolling is a art.

Opublikowano

w Polsce nie ma przymusowej kastracji za rodzenie dzieci bez względu na to jakie są głupi cwelu

takze możesz juz wypierdalać bo uzytkownicy forum czekaja na twoje zjebane odpowiedzi BO TEN ZAJEBISTY TROL WILD DAWNO NIC NIE NAPISAŁ TO SIE POŚMIEJE XDDDD ;]]]]]]]]

Za wysoka.

Opublikowano

[quote name=Mroziak ^^' timestamp='1356354140' post='5877607]

w Polsce nie ma przymusowej kastracji za rodzenie dzieci bez względu na to jakie są głupi cwelu

takze możesz juz wypierdalać bo uzytkownicy forum czekaja na twoje zjebane odpowiedzi BO TEN ZAJEBISTY TROL WILD DAWNO NIC NIE NAPISAŁ TO SIE POŚMIEJE XDDDD ;]]]]]]]]

Mroziak, przywołuję cię do porządku, proszę wypierdalać do działu lol'a, bo cię na gg i steamie zablokuję i będziesz miał po robocie.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

ja pierdole matek tylko nie na steam ;___;

na gg zablokowałeś mnie juz z pol roku temu i nadal nie odblokowałeś chociaż idą święta

JA NADAL CZEKAM NA ODPOWIEDZ JAK NAPRAWIĆ TE LAGI I NIE KURWA NIE ZMIENIE NETA BO MAM DOBREGO

Za wysoka.

Opublikowano

Wy pojebani jesteście?

Odpowiedzieć człowiekowi nie potraficie normalnie?

-----------------------

Wejdz do gry i wpisz -ping (na czacie)

a następnie w consoli wpisz net_graph 1 i dołącz do gry .

Podaj nam wyniki dzięki czemu dowiemy sie z czym możesz mieć problem

Opublikowano

Potrafimy, ale to jest debil i na normalną odpowiedź nie zasługuje. To jest bardziej takie zwierzątko z tym wyjątkiem, że my się ze zwierząt nie śmiejemy a z niego jak najbardziej.

Trolling is a art.

Opublikowano

Wiedze ze tu sami dendofile

Ile masz tego neta od sąsiadów (klb/s)

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...