Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Czy taki notebook dobry?

KaeN™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://allegro.pl/4gb-mini-laptop-7-notebook-android-wifi-t15-i2862680001.html

elo chcialem sobie kupic notebooka typowego prostego byle by np w szkole moc obejrzec jakis film lub filmiki na yt bez zacinania bez halasu wiadomo ze nie do gier tylko do typowego ogladania internetu lezenia rano w lozku i ogladania zanim nie wlacze kompa zeby moc szybko w szkole odpalic i np spisac zadanie z neta wiecie o co chodzi tu wyzej jest za 330zł i nie wiem czy bylby dobry

8709ec53e24606c931c5fe03ab37077f.jpg

Opublikowano

Nie ma mało ramu wydaje mi się że tem 256MB ram to za mało nawet do neta.

A no i ma androida mi się wydaje że notebook i androida to nie zbyt dobre połączenie przynajmniej ja tak uważam.

Ja ci go nie polecam.

Za te 300zł kupisz lepszy tablet.

A i jeszcze jedno ten android to stary 2.2 froyo.

6789550154.png

Opublikowano

Ale chodzi ci o tablet czy notebook ? Bo jak notebook to raczej nie znajdę do 300zł

6789550154.png

Opublikowano

Ja bym Ci polecił jakis niedrogi tablet z androidem i procesorem przynajmniej 800 MHz i oczywiscie z 512 ramu bo inaczej to nie da rady teraz nic zrobic :)

Opublikowano

według opini tablet jest do niczego po prostu taki gadzet dotykowy lepiej chce notebooka z klawiaturka by szybko surfowac po internecie i wygodnie pisac ogladac filmiki na lekcji wlozyc do plecaka na ziemi i cos sprawdzac wiecie o co chodzi nie ma byc do 300zl napisalem ze za tyle znalazlem ale tez nie ma byc 1000+zł bo mi nie zalezy na nie wiadomo ile ram i pamieci jak chuj co najwyzej skype gg sie na nim tylko sciagnie ewentualnie małą gierke typu icytower by dac pograc chwile mlodszemu,,

8709ec53e24606c931c5fe03ab37077f.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...