Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Monitor do laptopa.

adamus940

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, :)

Już jutro pod choinką zawita mój laptop.

Lenovo y580.

Będzie on mi zastępywał stacjonarny ( podzespoły : Geforce GT9600 GSO , 2 GB RAM, AMd Athlon dual core 2,4ghz 5200+ itp.)

Laptop często będe też zabierał na wyjazdy dlatego zastąpi mi stacjonarny i mam pytanie.

Czy jak podłącze tego laptopa kablem HDMI do tego monitora :

http://www.trustedreviews.com/LG-Flatron-M228WD-22in-Monitor-TV-Tuner_Monitor_review

22 cale, monitor LCD.

Czy spadnie wydajnośc w grach jak np. w BF3 gdzie na tym laptopie na ultra jest soczyste 35-40 fpsów w spadkach do 25-30. ?

Daj + to nie boli

~~♦ Miami Heat ♦~~

heatssigclean.jpg

Opublikowano

Jeśli parametry gry pozostawisz bez zmian to nie ma powodów by cokolwiek działało gorzej.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Monitor zewnętrzny (w tym przypadku) to to samo co ten wbudowany. Wygenerowany obraz i tak musi zostać przesłany do urządzenia wyświetlającego, jakie to urządzenie będzie nie robi mu żadnej różnicy.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Ale w grze czy gdzies indziej? (Wiem jestem ulomny)

W bf3 beda ustawienia na 1280x768 i ultra/medium detale

Daj + to nie boli

~~♦ Miami Heat ♦~~

heatssigclean.jpg

Opublikowano

No to fpsy ci nie spadną lecz będzie to brzydko wyglądać( za mała rozdzielczość na ten monitor), jeżeli zmienisz rozdzielczosc na 1650/1050 to juz ci klatki spadną :) Rozumiesz??::P

Opublikowano

zależy komu

masz 16:10 będziesz miał ograniczone pole widzenia po bokach , tak z 10% ekranu będzie niewidoczne w porównaniu do kogoś kto ma taki sam 16:9

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...