Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie mogę nagrywać gier pełno-ekranowych!

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam Camtasia Studio 8 Pełną wersję,ale gdy próbuję nagrać grę na pełnym ekranie,jest nagrywana lecz widać pulpit po prawej stronie.Próbowałem poszukać pomocy w internecie i na tym forum lecz nic nie znalazłem.Proszę o pomoc i Nie pisanie o nagrywaniu innym programem.

Z góry dziękuję.

Opublikowano

To w końcu camtasia.. polecam frapsa, dziala bez problemowo:)

Tylko że jestem już bardzo doświadczony w Camtasi,a jeśli już dobrze nagram jakiś film i go w niej obrobię to jest zachwycony.Czy naprawdę nie ma innego sposobu niż zmienienie programu? Byłbym naprawdę bardzo bardzo wdzięczny gdyby jednak znalazło się jakieś rozwiązanie.

Opublikowano

Przecież zawsze możesz nagrać we FRAPS'ie a obrobić w Camtasii. Nikt Ci nie broni ;)

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Przecież zawsze możesz nagrać we FRAPS'ie a obrobić w Camtasii. Nikt Ci nie broni ;)

Cytat: Proszę o pomoc i Nie pisanie o nagrywaniu innym programem.

Ale bardzo dziękuję że ktoś się udziela do mojego tematu.Nadal proszę o pomoc.Ale Tylko w Camasi.

Opublikowano

@Up

prosi o pomoc przy Camtasii

nie spamujcie.

@topic

Uruchom grę w trybie Okienkowym ? :)

Wiem.Ale np.Gothic II? Nieważne.Mam już Frapsa.Tylko filmik trwa 4-5 minut.Czy da się jakoś wydłużyć? Wersję mam full.

Opublikowano

Fraps dzieli to na party ;) Potem musisz je połączyć (zmontować, skleić) i zrenderować :)

Wiem.I najlepiej (w moim przypadku) w Camtasi.A czy istnieje jakaś możliwość by party łączyły się same?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...