Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Event - drop , misje

SimonXXL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak zrobić cp na wikingów bo mnie te łepki i im mało wale nawet z lepszych skili tak samo jak z podstawowych (a ile cp ma pokoi)

jak zdobyć sp dla partnera i zwoje pajmy ?

jak iść na rajd - co zrobić ?

Hejooooo !!!

Byłem tu ale mnie już nie ma

:D

Opublikowano

Cp wkinigów robisz jakimś sp, które ma dużo AoE skilli.

Sp dla partnera zdobędziesz z boxów z rajdu bałwanka. Zwoje pajamy z questa od ospałka, również lecą z boxów.

Żeby iść na rajd musisz skończyć quest z wikingami (Zostało ci tylko cp) i posiadać pieczęci.

Opublikowano

Do tego cp zabierz ze sobą najlepiej Boba i jakiegoś zwierzaka co strzela (np. chomika jakiegoś). Każda głowa pada na 3 strzały. W którymś pokoju dołączą do Ciebie 3 Wikingi więc jest mega łatwo zrobić to cp. Jedynie na końcu jest takie wielkie Yeti. Będą też za tobą latały te główki bałwana więc używaj skilli AoE (Obszarówki). Wikingowie też co jakiś czas je używają więc szybko się pozbędziesz główek. Potem tylko nawalasz w to Yeti i koniec CP.

SP dla partnera dostajesz z boxa bałwanka lub kupujesz od graczy. Zwoje pajamki dostajesz od dziennej misji od Ospałka, kupujesz od graczy lub dropisz z boxa.

Abyś mógł iść na rajd musisz mieć w eq pieczęć Bałwanka :) Myślę, że pomogłem :) Lajk? *.*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...