Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Maplestory Trainer V.57.2 - NIEAKTUALNE!

pr0haxor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ten nds dziala ;] resummonujcie sobie co 1500ms i bedzie elo ;P

funkcje:

nds

demi

bgm

item filter

mouse vac

uemi

mouse fly

stupid mobs

unli attack

no death animation

scan

download

Credits:

JrJVlaple z mpcforum.com

Opublikowano
Co to jest uEMI??

Dołączam się do pytania i chciałem się zapytać.

Jak zrobić tak żebym sobie NDS-ował na zombie mushroom w jednym miejscu i zbierał droopa bez bana ?

Opublikowano

uEMI, to samo co dEMI tylko działa na innej zasadzie. Zbierać loota nie można jak używa się NDS, tak jest napisane na MPC.com.

Btw.

Ktoś używa mojego trainera, jeśli nie to zamykam temat.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

@up

Jest napisane w pierwszym poscie chyba nie?;.

Ja:

Ej wiw3k, jedziemy do czarnobyla?

Wiw3k:

Nieee, bo tam aciek grasuje.

Opublikowano

kozystam z demi , nd i bgm 3 konto z banem za ten treiner ... tak wiec albo ja mam chujowe bypassy albo cos a/b

Opublikowano

Wbiłem 10-15 lvl na świniach w dungeonie na takich opcjach i a/b. Radziłbym usunąć ten temat bo nie ma co jechać na tym trainerze.

beztytuufrpj.jpg

7 konto boomed.

Btw mogę być testerem nowych hacków żeby pozniej nie banowało połowy forum nowe "dziecko" "pro programisty".

Opublikowano

Bypass jest ten sam od kilku ostatnich wersji, więc to nie jest powód ;) Może coś źle robicie, albo macie jakiegoś szczególnego pecha ;)

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Ja jeszcze nie dostałem bana ale jakoś tak dziwnie chodzi ten summon, bije co 10-15 sekund. Oczywiście tylko

3 moby, ale jak go co chwile włączam to się szybko expi tylko ze many duzo ucieka..

Opublikowano

Czy jest ktoś w stanie mi szybko objaśnić na czym polega resumonowanie :?

<Nie powala ten trainer ale działa>A będzie prawdopodobne coś lepszego przy najbliższym pachu ?

@down Dzięki i Gz :)

Osobiście używam rbota dobry jest ,ale niema auto pota :<

iRokushou możesz mi wysłać na prv link do tego bota co polecałeś ? (Fb czy jakoś tak)

Opublikowano

Resummonowanie, czyli jak nazwa wskazuje włączanie cały czas od nowa Summona. Możesz to robić wciskając przycisk na którym masz ten skill, co 1.5 - 2 sekundy, ale o wiele lepszy sposób to bot ;)

Btw. 400 POST xDDDD

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

Nie pamiętam ale teraz Mouse Vac chyba banuje ;) Po za tym Mouse Vac nie jest Vacem na moby, więc jest w ogóle nieprzydatny ;)

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

@up tym też możesz ale ja osobiście polecam ci innego bota . Masz tu link do rbota ten jest o wiele lepszy

xxxx://www.mpcdownloads.com/forums/downloads/Maple-Story/rBot-v4/7282.html

P.S wpisz zamiast xxxx wpisz http

:P

Opublikowano

pomorze mi ktoś z tym rbotem? nie wiem jak go ustawić :/

Mam jeszcze pytanie.. jak co chwile resummuje summona to mi mana ucieka, to tak ma byc? wcześniej wystarczyło

go tylko włączyć..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...