Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kim opłaca się grać rankedy

Os1ek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy na co idziesz ja tak sobie preferuje na te czasy :

Solo TOP - Vi

Mid - Zyra albo Diana

Jungler - Jeżeli lubisz bardziej tanka na jungli to rammus a jeżeli AD to Nocturne

Support - Karma i Nami też dobra

AD Carry na bota - Graves , Miss ;)

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

tym co umiesz ,choc sa postacie co gry wygrywaja

np: jax niezaleznie czy jungla czy top w late niszczy wszystko

darius podobnie ,ale u niego tylko mid game dobry

jak grasz duo to adc + sup lub top + jungle i gra wygrana

graj wszystkim co mobilne ,ma aoe i jakis dmg

­

Opublikowano

Nie polecam duo bot bo rownie dobrze ty mozesz go wygrywac a caly team przegral swoje linie i takiego wyfidowanego nasusa nawet cholernie mocnym ezem nie rozwalisz :(

Polecam wszystko co ma silny late,cos na czy mozemy budowac itemy ktore pomoga druzynie np omen i shurley na olafie

Super sie carruje jaxem irelia

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

mobilne i mocne picki typu olaf, irelia, wu, xin, diana, fizz, malp (jeśli nie zbanowany)ahri, taric (jednak b. mocny pick na supporta jego def robi swoje), mf, graves, ez, tristana itp. duużo ich... ogólnie chodzi mi o w mocy o dmg i cc..

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

Zależy na co idziesz ja tak sobie preferuje na te czasy :

Solo TOP - Vi

Mid - Zyra albo Diana

Jungler - Jeżeli lubisz bardziej tanka na jungli to rammus a jeżeli AD to Nocturne

Support - Karma i Nami też dobra

AD Carry na bota - Graves , Miss ;)

Tym, czym potrafisz grać najlepiej ;d

Zyra jest dobra również na supporta na bocie.

Jungla? Wydaje mi się, że można dodać jeszcze Jax`a i Shaco.

Support, oczywiście Sona i Karma.

AD na bota, Miss nie... Vayne.

Mid, oczywiście Morgana, LB również (niezły dmg), Ahri, Katarina.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Solo Toper - Nasus, Garen (pasywka zapewnia długie stanie na lanie), Irelia, Xin

Jungler - Fiddlestick (bez smite'a zrobi jungle z blue bez pickowania bez problemu, jest sytuacyjną postacia), Alistar (jak ogarniesz ganki to op), Jax, Olaf, Lesin, I mój ulubiony pick Evelyn (nice ganki, mocne ap nic dodać nic ujać z butkami bardzo mobilna)
Mid Lane - Kassadin, Talon, Morgana (długiego lane staya ma i dobry escape system), Ziggs, Nidalee (Full ap dobra kontra na heimera) Na niskim elo Mastera yi ap, leblanc
Bottom lane - Tristana, Caitlyn, Ez z trynity (30% ap 70% ad) (wszystkie postacie z escape systemem) Nie polecam mf i dravena

Support - Nidalee full ap + wardy (z Q dobre dmg + nice heal i pułapki) ewentualnie Taric i sonna, Nunu pod hard push

* Soraka na suporta odpa - zbyt papierowa

Metin2PL:

1. S9 Agronas: Xianger 54lvl OFF Body
  2. S14 Kirian: JestEmN00bEm 42lvl OFF Menthal

Zbieram --

Opublikowano

Ja się wycarrowałem Leoną 3 dywizje na supporcie. Nawet jeżeli było 6:15 (z czego 5 mojego adc) to jeszcze jest do wygrania.

Leona jest mega silna. Moje najlepsze picki do Carrowania:

Top: Kayle. Darius

MId: Diana, Kha'Zix

Dżungla: Volibear, Nasus
ADC: Ezreal, Caitlyn
Support: Leona, Thresh

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Jeśli nie jesteś pierwszym oickiem patrz co pickują wrogowie a ty weź jakiegoś champa co kontruje tamtych, tamtego.

Opublikowano

Solo Toper - Nasus, Garen (pasywka zapewnia długie stanie na lanie), Irelia, Xin

Jungler - Fiddlestick (bez smite'a zrobi jungle z blue bez pickowania bez problemu, jest sytuacyjną postacia), Alistar (jak ogarniesz ganki to op), Jax, Olaf, Lesin, I mój ulubiony pick Evelyn (nice ganki, mocne ap nic dodać nic ujać z butkami bardzo mobilna)

Mid Lane - Kassadin, Talon, Morgana (długiego lane staya ma i dobry escape system), Ziggs, Nidalee (Full ap dobra kontra na heimera) Na niskim elo Mastera yi ap, leblanc

Bottom lane - Tristana, Caitlyn, Ez z trynity (30% ap 70% ad) (wszystkie postacie z escape systemem) Nie polecam mf i dravena

Support - Nidalee full ap + wardy (z Q dobre dmg + nice heal i pułapki) ewentualnie Taric i sonna, Nunu pod hard push

* Soraka na suporta odpa - zbyt papierowa

That post gave me a cancer. Ludzie co wy piszecie... Większość tych postaci które napisałeś nie żyją w sezonie 3.

Solo top - Elise/Renekton/Kayle/Shen/Kha'zix

Jungle - J4/Heca/Vi/Xin/Maokai

Mid - Kayle/Syndra/Zed/Twisted Fate/Ryze

Support - Taric/Lulu/Zyra/Thresh

Ad carry - Miss / Cait / Varus / Graves / Kogmaw. <- uporządkowani od najmocniejszego do najsłabszego na solo queue.

Tyle w temacie.

Opublikowano

Na mida polecam yi.

Dlaczego?
Prawie nie do przegrania(przynajmniej w brązie, nie wiem gdzie jesteś).

Początkowo osłabiamy wroga alfą, a następnie dobijamy go alfą:D

Możemy puszczać np. alfa - leczenie(jeśli wróg nie ma stuna, a nas atakuje) - alfa.

Dodatkowo jest on bardzo szybki:)
Pozdro

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...