Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Utrata konta

Crash152

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewien problem mialem sie jutro wymienic moim kontem w nfs w z pewnym typkiem . Dzis dalem mu troche pograc na moim koncie < podalem mu passy i ID > . Potem szukalem czegos jak zmienic emaila i wbilem na strone orgin zalozylem konto . Po chwili pisze domnie typ ze go wylogowalo i nie moze wbic na konto ja WTF o co chodzi weszlem na emaila i widze email nie otarty emil pomyslnie zminiony a ja o co chodzi nie zminialem emaila ( Keyloggera nie mam wiem bo skanowalem przed chwila kompa ) . Teraz pytanie o co z tym chodzi i jak odzyskac to konto ? za pomoc dam limit lubie to

Opublikowano

Przykro mi ale zrobił cię w balona. To on zmienił mail więc po zabawie, ponieważ jest to jedyna możliwość odzyskania konta.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

ale jak zrobil mnie w balona bez potwierdzenia zmiany zmienil moj email ?

To samo hasło do gry i do mail'a? Jeśli tak to nic prostszego. Był sprytny i ładnie to upozorował.

Żeby sprawdzić czy używa tego konta wejdź na stronę:

http://nfs-s.com/

Znajdź swojego kierowcę, zapamiętaj kilka szczegółów (liczba wyścigów itp.) i porównaj je z jutrzejszymi danymi. Jeśli coś się zmieniło to znaczy, że posiada je.

Gdyby były problemy ze stroną ze statystykami, zajrzyj: http://www.mpcforum....765370-faq-v20/

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Haslo ktore bylo do poczty bylo calkowicie inne ogolnie to konto email i haslo do gry itd nie mial ze soba nic wspolnego

Edit : na koncie obecnie ktos gra ;/

Opublikowano

Napisz do supportu ea w tej sprawie. Może oni cuś poradzą :f

Opisz całą sytuację etc.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Ten typek mógł dać pasy koledze a kolega zmienił wszystko proste proste !

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Ten typek mógł dać pasy koledze a kolega zmienił wszystko proste proste !

To już wiemy. Nic więcej koledze nie poradzimy. Ja go proszę by jak coś to mi napisał czy udało mu się je odzyskać, z pewnością przyda się taka wiedza.

ZAMYKAM bo wszystko jasne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...