Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gracze na poziomie 700-900 elo

FaceBusterPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jezeli to prawda to chyba kupiles konto lub elo innej opcji nie ma

Nie, on zwyczajnie trolluje w kazdym temacie.

Co do tematu, czasem warto pojsc na kompromis.

Opublikowano

Niestety w teorii latwo powiedziec,w praktyce jest nieco inaczej.

Ja zazwyczaj preferuje sobie top,jednakze jak wiadomo ciagle nie bede nim gram,odpuszczam topa nawet bedac 1pickiem bo widze jak innej osobie tak bardzo zalezy.Potem okazuje sie ze osoba ktorej dalem topa feednela tak mocno jarvana ze potem nas wykatowal(od razu mowie ze inne lane jakos sobie radzily)

To tez jest w druga strone,my czesto tez sie staramy o rozne lane,a potem okazuje sie ze przez nas tak naprawde przegralismy,nikt nie jest prosem:)

sstwc.jpg

Opublikowano

@up

Gram tylko topa, wszystko inne gram przecietnie, wiec jezeli ktos pickuje topa to w wiekszosci przypadkow zmuszam do dodga/dodguje. Mam 1950 elo dostalem bana i wzialem od kumpla konto z 1400 elo. W 3 dni wbilem z 1400 na 1700 wygrywajac 80% gier tylko topem ktorym tak naprawde najtrudniej zaraz po supporcie wycarrowac gre.

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

@up

Gram tylko topa, wszystko inne gram przecietnie, wiec jezeli ktos pickuje topa to w wiekszosci przypadkow zmuszam do dodga/dodguje. Mam 1950 elo dostalem bana i wzialem od kumpla konto z 1400 elo. W 3 dni wbilem z 1400 na 1700 wygrywajac 80% gier tylko topem ktorym tak naprawde najtrudniej zaraz po supporcie wycarrowac gre.

Topem najtrudniej :O?

Ja jak grałem jaxem na topie to w 90% carrowałem gry, jak dla mnie jax to klucz do wyjścia nawet do tego 1400.

<>

Opublikowano

Nie placzcie i tak najlepsze są diamentowe lub platynowe polaczki ktore spadly na 1600 -1500 elo , zawsze jak gram z kolegami to brechta z tego leci ze jak na tym elo platyna lub diament to na 100% polaczek bo sie pchaja i flamuja na all i idzie im najgorzej feeduja albo ida afk, Najczesciej to sa gracze ktorzy wyfarcili w 2 sezonie ktos im wycarowal 15 pierwszych gier a pozniej to juz sporadycznie raz na tydzien kurwa grali i teraz cisna takie " koxy"

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

Ehh każdy ma gorsze i lepsze dni raz trafiają mu się ogarnięte osoby a raz trolle . Polecam grać w południe albo w nocy wtedy jest najmniej trolli bo już śpią albo są w szkole . Jak grasz dobrze to w końcu się wybijesz . Ja ostatnio spadłem do około 1200 elo no a po paru dniach znowu 1400~ ^^

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Ja z 800+ wyszedłem Janna na supporcie. Win streaki po 10 na lajcie. Ogólnie support jest najważniejszy, bo to od niego zależy ad carry, no i taka Janna robi teamfighty sama.

A no i na 800 elo nie spotkałem tego o czym mówisz twórco tematu tzn. flame'owania czy takiego pickowania.

Ludzie tam są często bardzo spoko i można z nimi nawet pogadać. Na 1500 to liczy się już tylko wygrana, na 800 grają dla funu. Bo są to przeważnie ludzie, którzy grają 2-3 mecze w tygodniu i wchodzą się odprężyć.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Łatwo powiedzieć.Grałem 3 rankedy jak narazie bo na więcej nie starczyło mi cierpliwości.

Chce iść na mida, wątpie że bym go przegrał ale diana się wjebała pierwsza no to ustąpiłem.10 minuta diana 0/4 i flame na cały team.Top to samo, bot cos tam próbuje..

I jak tu wyjść z tego gówna jak napierdalasz gankami jak posrany a oni nawet tego wykorzystać nie umieja?

Najgorsze jest to że te pierdolone lowy których ciśnie soraka tank mają od 1200 do 1350 elo, siedze na 1200 i wyjść nie moge, raz wygrywam raz przegrywam i jestem w punkcie wyjścia..

No nie każdy tylko taki sfeedowany jax też nie jest nieśmiertelny i jak dostąłem focus na jape to za długo nie pożyłem.

Przykładowo:

Gram ja vayne i gragas.

Pinguje mu zeby sie wjebał i pisze

gość wchodzi walnął jedną beczke ja się wjebałem z ultem gragas uciekł zajebało mnie 2(gdyby mi pomógł lajtowo byśmy ich rozwalili).

W tym samym meczu UP który trwał 50 minut owy gragas miał 120 CS.

Walił ulti mając 700ap żeby sksuć kille...

I jak z takim wygrać?Praktycznie na każdym meczu się taki skurwysyn trafia

Rozumiem ciebie w 120%, jakbym widział drugiego siebie xD Wątpie, że ktoś inny zrozumie jak tak nie będzie miał co mecz ew. co drugi, wreszcie ktoś kogo rozumiem i chyba by mnie zrozumiał jak to jest np. mieć 20/4 cho gathem na topie przeciwko rengarowi, rengar out z lvl i farmą, a mój świetny team jest tak po*****y, że gubią się cały czas gdzieś na mapie i feedują rengara, z łatwej wygranej zrobili przegraną... I tak przeważnie mam...

PS. A i tak zaraz głupie komentarze będę, że skoro taki feed miałem to jestem słaby bo nie umiem wycarrować gry, nie nie jest tak, wina leży przeważnie po stronie team'u bo to świadczy o nich, że nie umieją grać a nie po mnie... Bo gdyby się nie gubili na mapie i nie feedowali albo chociaż słuchali się co do nich piszę to na pewno wygrywał bym większość meczów ale nie... ;]

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Ja tak robie tylko gdy chce mida, gdyż na midzie zawsze cerruje team. Np. ostatnio lux miałem staty 18/6 . Team nie był wymarzony... Xin zhao 0/5 afk, cho 0/11 i chyba tylko jax coś tam ogarniał . Wygraliśmy dlatego ,iż w pojedynke po kolei wybiłem wszystkich w enemy i razem z jaxem i cho puszneliśmy grę.

21515.jpg

Opublikowano

Ludzie zawsze pickajcie na takim elo postacie typu jax, cho, irelia i tylko piszcie na start zeby czekac do late game

1 dobry ace, ktory jax w late sam robi, i macie win gre

I nie placzcie ze na takim elo nie da sie wycarrowac, bo jesli dobrze grasz to wygrasz na takim elo gre 2v5

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

Powiem wam jak ja zrobilem

Bardzo dlugo nie gralem rankedow ....

Mam aktualnie 1400 wygranychw gier , umiem grac na kazdej lini , wiadomo ze na jednej czuje sie lepiej na innej troche gorzej , ale doswiadczenie ktore zdobylem w rozegranych normalach bezcenne ;]

Idzie mi na kazdej lini dobrze ;] ja sie nie kloce na chatach bo to nie ma sensu

Wydaje mi sie ze plusem jest to ze lubie grac supportem , wiekszosc ludzi nie lubi grac supportem bo nie moze sobie zabic i tylko asystuje i to ich irytuje ;]

Polecam moj sposob ;]

Pozdrawiam / wesolych swiat ;D

1922035944.gif

ninjack.gif

Uploaded with ImageShack.us

/AceBoy: Proszę się dostować do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek.

Opublikowano

Interesujące, jak można smurfować skoro nie masz nawet tego zasranego złota ? To nie smerfowanie, tylko granie na drugim koncie. Ludzie popadli w jakąś manie robienia smurfów i "wychodzenia" na wyższe ELO.

--> GÓWNO <--

Najpierw naucz się grać, potem zacznij smurfować, jak na tym ~2000 ELO Ci się z deka znudzi.

Żeby spamu nie było.

@topic

Flejmu nie zatrzymasz, każdy flejmuje, czasami po prostu puszczają nerwy, a czasami ktoś jest chujem.

Pozdro

fb.com/myrodj

Opublikowano

Zawsze jak biorę garena to jest śmiech na sali :D nie wiem czemu ...

Ja mam zawsze taka taktykę gdy zaczynają się kłócić resetuje kompa :)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...