Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gracze na poziomie 700-900 elo

FaceBusterPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, Mam do was pytanie, głównie pytam graczy na elo 700-900.

Najpierw zacznijmy od tego, na moim głównym koncie wybiłem się na 1474 elo. Jednak jest to zasługa tylko i wyłącznie tego że miałem z kim grać na elo ok. 800. I tutaj mam do was pytanie drodzy gracze. Dlaczego w lobby gdy ktoś zabierze wam daną linię, postać, etc. to wyzywacie go ? Flejmujecie ? Aktualnie smurfuje na koncie z ok. 834 elo i w lobby się załamałem, jeden kłóci się o topa, drugi o mida, trzeci wyzywa go od "noobów", a kiedy ktoś picknie topa to ten gada że ma "wyjebane" na to a i tak picknie sobie topa. Chodzi mi o to , czemu nie weźmiesz tego co potrzebujesz team ? Czemu się z nim nie komunikujesz ?

Pytam , bo nie chodzi tutaj o mnie bo ja sobie poradzę, ale o innych graczy, czemu im nie pomożecie ? Takim sposobem nigdy nie wybijecie się na 1200 elo+.

Posłuchajcie, myślicie ,że na 1250 elo+ jest już łatwiej, Na tym oraz wyższym elo jest tak samo. Po prostu , pickujecie co potrzebuje team, carry'ujecie go, mówicie co ma robić aby nie thrownąć meczu. Przez supporta możecie łatwo wycarry'ować swojego ad.

Jeśli "flejmujecie" nic wam to nie da, a tylko pogorszycie sprawę.

xxx

Opublikowano

Ja tak robie i w 99% przegrywam gre a czemu ? bo moje adc/top jest do dupy dobra mid moj wygrywa gre ale jak widze adc 0/5/0 to wez graj na tym co druzyna potrzebuje ani nie zgangujesz bo jak wbijesz na line to jeszcze bardziej pomozesz im

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

Opublikowano

To nie jest tylko na 700-900, ale także na 1300-1600. Mam 1586 i widzę co się dzieję, a nawet gorzej jak 700-900...

2QBkjd.jpg

Osiągnięcia:

ESL 3on3:
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #106 (21.08.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 August Month Final (28.08.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #107 (04.09.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #109 (18.09.14)
# 4th Place LoL Go4LoL Poland 3on3 September Month Final (2.09.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #111 (07.10.14)
# 1st Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #112 (14.10.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #113 (21.10.14)

VoidLeague 3on3:
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #30 East (30.08.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #31 East (06.09.14)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #32 East (13.09.14)
# 4th Place VoidLeague 3on3 TT #33 East (20.09.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #34 East (27.09.14)
# 3rd Place VoidLeague 3on3 TT #35 East (04.10.2014)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #36 East (11.10.14)

ESCsportcup 3on3:
# 1st Place ESC Cup4Fun #4 (21.09.14)
# 1st Place ESC Cup4Fun3on3 #6 (19.10.14)

Opublikowano

No ja np powiem tak że czasem kłócę się o daną pozycje bo jestem na niej po prostu lepszy. Osobiście gram na mid/top/jungla. Od bota trzymam się z daleka bo wiem że tam przegram całkowicie jako adc lub support. Więc wolę się pokłócić o jaką inna pozycje na której wiem że jestem dobry. Wiadomo nie trzymam się tylko topa i często ustępuje lub jak FP wybierze pozycje na którą ja chciałem iść to to że tak powiem uznaje i tyle. Jako informacja w elo odbijam się w górę od bariery 1000. W 2 sezonie miałem około 1500 elo i tam niestety było podobnie. Ludzie się kłócą i na 500 i na 1500 elo tak samo.

Opublikowano

@m000ner na poziomie 1300-1600 elo wiem że jest tak samo, ale tylko dlatego, bo ludzie wiedzą że mogą sobie na to pozwolić, na niższym elo jest o wiele gorzej, ludzie tam "hardrankedują" przez co przegrywają kolejne mecze i obwiniają swój team, ale sami nie grają świetnie. Prawdą jest to że można nieść team cały czas, ale i tak przegramy. Możemy przegrać 10 razy z rzędu a nawet więcej ale i wygrać tyle samo. Wszystko zależy od naszej rozgrywki i szczęścia, czy trafimy na kogoś kto gra na podobnym poziomie co my.

xxx

Opublikowano

Każdy tak robi (prawie).

Z tego elo da się wyjść, osobiście boostowałem z 700 na 1200.

Graj kimś, byle nie supportem, bo wtedy zawsze masz szansę wyccarować.

Opublikowano

@up

Jak napisałem wybiłem się z tego elo, na głównym koncie jestem na 1474 elo. Smurfuje na Koncie z niższym. Różnica poziomu robi swoje, nie ma to dla mnie problemu gdyż bez problemy idę w górę. Ale temat dotyczy dlaczego nasz team zachowuje się tak jak się zachowuje ;)

xxx

Opublikowano

Kurde trzeba przyznac ze masz racje ale jeszcze da sie to wytrzymac gdy taki flejmer ogarnia ta linie, ale jak jest taki typ co mowi ze idzie na mida, albo bedzie afk po czym konczy gre na midzie ze statami 1/8 to poprostu rece opadaja ;(

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Tak spoko ale takie retardy są wszędzie.

Dzisiaj na 1600 elo miałem gre, gdzie carry w 25min miał 60 farmy, sorry, ale przy takim wyniku nie idzie sie nie wku*wiac

A w queue było tylko, że jest niby smurfem 2k elo, to mu oddali tego carry, pozdro

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

Łatwo powiedzieć.Grałem 3 rankedy jak narazie bo na więcej nie starczyło mi cierpliwości.

Chce iść na mida, wątpie że bym go przegrał ale diana się wjebała pierwsza no to ustąpiłem.10 minuta diana 0/4 i flame na cały team.Top to samo, bot cos tam próbuje..

I jak tu wyjść z tego gówna jak napierdalasz gankami jak posrany a oni nawet tego wykorzystać nie umieja?

Opublikowano

@up

Takim sposobem, nazywając ich retardami , nie wygrasz meczu. Powinieneś im na spokojnie mówić co powinni robić i kierować tą grę. Poza tym przez ad carry ciężko idzie wycarry'ować, aby ad carry miał mocny early i niszczył w mid/late musi mieć dobrego supporta. Najlepiej carryować przez mida/Jungle ew. topa.

xxx

Opublikowano

@up

Takim sposobem, nazywając ich retardami , nie wygrasz meczu. Powinieneś im na spokojnie mówić co powinni robić i kierować tą grę. Poza tym przez ad carry ciężko idzie wycarry'ować, aby ad carry miał mocny early i niszczył w mid/late musi mieć dobrego supporta. Najlepiej carryować przez mida/Jungle ew. topa.

Nie odzywałem się nic cały mecz, dopiero jak nam inchibitory pushowali to zacząłem ich bluzgać bo nie zniosłem.

Albo jaxem 16/5 sobie latam oczywiście mecz przegrany bo mój ad carry bije się z teemo *.*

Opublikowano

Nie każdy mecz da się wycarry'ować. Albo wygrasz albo przegrasz. Jeśli jesteś dobrym graczem to się wybijesz. Nasze Elo nieodzwierciedla do końca naszego poziomu gry, lecz komunikacje z drużyną.

xxx

Opublikowano

Najgorsze jest to że te pierdolone lowy których ciśnie soraka tank mają od 1200 do 1350 elo, siedze na 1200 i wyjść nie moge, raz wygrywam raz przegrywam i jestem w punkcie wyjścia..

No nie każdy tylko taki sfeedowany jax też nie jest nieśmiertelny i jak dostąłem focus na jape to za długo nie pożyłem.

Przykładowo:

Gram ja vayne i gragas.

Pinguje mu zeby sie wjebał i pisze

gość wchodzi walnął jedną beczke ja się wjebałem z ultem gragas uciekł zajebało mnie 2(gdyby mi pomógł lajtowo byśmy ich rozwalili).

W tym samym meczu UP który trwał 50 minut owy gragas miał 120 CS.

Walił ulti mając 700ap żeby sksuć kille...

I jak z takim wygrać?Praktycznie na każdym meczu się taki skurwysyn trafia

Opublikowano

miale serie 4 wygranych znowu 3 przegrane i tak w kolko ciagle

za 1 przegrana mialem 2x afk i topa 0/20 (mailem2/4)

za 2 przegrana mialem 1x afk i bot feedowal (miałem 6/2)

za 3 przegrana 0x afk i jungler feeduje z botem podczas gankow padaja (mialem 3/3)

aktułalnie mam 1197 elo

Opublikowano

szczerze? chuj nas obchodza wasze problemy, nie tylko wy macie takie gry, a najbardziej placza o to wlasnie ci co sa gownami a uwazaja sie za prosow tylko team feeduje

@topic

na 700 elo to nawet supportem da sie kernac

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Beka, z 700 -> 1300 wyszedłem. Da się jak najbardziej :) Ja mainuje katę na mid.

Jeśli mi pickneli mida, to albo jeśli widze np. że topa skontruje, jest wolny i wygram to biore, a jak nie i zabiorą to troll.

Jeśli nikt nie wyjdzie, to sam dodguje :) Szkoda elo tracić na noobach.

Opublikowano

szczerze? chuj nas obchodza wasze problemy, nie tylko wy macie takie gry, a najbardziej placza o to wlasnie ci co sa gownami a uwazaja sie za prosow tylko team feeduje

@topic

na 700 elo to nawet supportem da sie kernac

na 700 to sie da bo na tym koncie jade od nowego sezonu od około 700+/- elo ale od kiedy jestem na 1200 to trafiam na trolli typu double mid, afk, osoby ktore graja pierwszego rankeda no to ja pierdole tak sie grac nie da.. i to nie tak ze wszystko przegrywam bo sa pory ze mam kilka wygranych pod rzad no ale np pod wieczor to mam same lossy bo pierdolone feeedery z grecji sie wpierdalaja

Opublikowano

ja przez takich noobow spadlem z 1800 elo do 1000 takze nie polecam sie klocic

jezeli to prawda to chyba kupiles konto lub elo innej opcji nie ma

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Ja gram w kolega dou caly czas i wynik gier 5 winow i 1 lose nasze elo to 1342. Ten jeden lose przez irelie 0/8 przez co jax niszczyl. Reszta gier tez z trollami ale we dwoch da sie jakos gre wygrac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...