Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Wymiana EXP.

FeHnE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym się was spytać czy warto zatrzymać FCM36 Pak40 do zarabiania EXP i kredytów. Śrd exp jaki nim mam to 500, głównie chodzi mi wolne doświadczenie bo mam 2000golda i akutalnie 7 dni premki i B1 i nie wiem czy jest sens wymienić te 2000golda na wolne doświadczenie czy na przedłużenie premki ( najdłużej gram w weekendy w tygodniu to tylko gwiazdki zdejmuje lub gram 1-3h ). Samym FCM gra mi się dobrze lecz chce jak najszybciej przejść z B1 do ARL 44 bo jak wiadomo na wyższym tierze lepszy zarobek EXP i w ogóle.

Za każdą odpowiedz +

Opublikowano

Jak najbardziej się opłaca go zatrzymać do zarabiania bo przecież jeśli patrzysz na wolne doświadczenie no to chyba lepiej sobie je zarobić elitarnym niż tym czołgiem którym potrzebujesz marnować godziny na zdobycie expa.

Opublikowano

No już właśnie wbiłem BDR i teraz tylko radio wieza działo topowe i silnik i do ARL 44 i tu pytanko czy warto wymieniać wolne doświadczenie żeby to wszystko szybciej poszło ?

UP Zatrzymać do zarabiania ( mam na myśli ) EXP ? Czy kredytów ? Bo ich zarobek to 18-30k.

Opublikowano

No ok ale do zarabiana czego ? EXP czy kredytów ? I czy jest ogólne sens wymiany golda na free exp ?

Opublikowano

No ok ale do zarabiana czego ? EXP czy kredytów ? I czy jest ogólne sens wymiany golda na free exp ?

I tego i tego chociaż do zarabiania expa na wymianę i tak lepiej wymaksować jakiś 8 tier, bo nimi się najlepiej expi

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

No ok ale mi chodzi o to że mam 1650 golda i 7 dni premki ( gram 6-10 h dziennie ) i chcę jak najszybciej iść do góry, tak więc czy jest sens wymiany 1650 goldna na wolne XP ?

Opublikowano

No ok ale mi chodzi o to że mam 1650 golda i 7 dni premki ( gram 6-10 h dziennie ) i chcę jak najszybciej iść do góry, tak więc czy jest sens wymiany 1650 goldna na wolne XP ?

Nie, lepiej pograć żeby umiejętności wpadły itd.

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...