Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak sprawdzić ilość graczy na serwie ?

NaveR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co wiem nie możesz sprawdzić ile jest aktualnie on-line osób na serwie. Jedynie co to możesz w zakładce Firmy zobaczyć ile jest członków na danej firmie co po dodaniu daje ilośc osób grających na danym serwie.

silvertcsax.gif

Opublikowano

@up wgl nie wiem co ty pierdolisz w tym drugim zdaniu...

To naucz się czytać ze zrozumieniem łosiu - w szkole cię nie nauczyli? Wyraźnie jest chyba napisane. Tu masz obrazek może to bardziej zrozumiesz: http://www.iv.pl/images/14492333372301559177.jpg . Dodajesz liczbę członków z każdej firmy: Liczba członków VRU + Liczba członków MMO+ Liczba członków EIC = Liczba graczy na danym serwie. Kapujesz?

silvertcsax.gif

Opublikowano

chodzi o graczy on line ? jak tak wchodzisz w źródło strony potem ctrl+f i ouser ;3 a jak ogólną liczbę graczy to tak jak kolega wyżej napisał ;3

@edit a to przepraszam za błąd ;c

WxLme.png

By. Cristiano

:D

Opublikowano

chodzi o graczy on line ? jak tak wchodzisz w źródło strony potem ctrl+f i ouser ;3 a jak ogólną liczbę graczy to tak jak kolega wyżej napisał ;3

Ouser już nie działa :)

Zaraz po powstatniu tego tematu miałem to napisać lecz najpierw sprawdziłem i już tego nie ma.

1355697137-U769566.png

Opublikowano

To naucz się czytać ze zrozumieniem łosiu - w szkole cię nie nauczyli? Wyraźnie jest chyba napisane. Tu masz obrazek może to bardziej zrozumiesz: http://www.iv.pl/ima...72301559177.jpg . Dodajesz liczbę członków z każdej firmy: Liczba członków VRU + Liczba członków MMO+ Liczba członków EIC = Liczba graczy na danym serwie. Kapujesz?

Trza mu było łopatologicznie wytłumaczyć - a do rzeczy: nie ma możliwości żeby wyskoczyło po prostu "członkowie online" ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...