Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jak zarobić?

iAdam0i

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sprowadz śnieg z północy, zasyp w nocy podwórka sąsiadów, a potem odśnieżaj za kasę...

zawsze mi powtarzali, że najpierw trzeba zainwestować żeby potem móc zarobić ^_^

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

Jak na ferie:

-Odśnieżanie

-Roznoszenie ulotek sklepów

-Pomocnik w sklepie(roznoszenie towarów, pudeł)

-Do jakiegoś zakładu(mleczarnia itp.)

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Praca poniżej 16 lat jest nie legalna więc nie licz, że będzie łatwo znaleść pracę :) Diluj narkotyki sam sobie wychoduj zioło troche zainwestujesz ale potem ci się wzróci :D/ Aha ? dostałem za to 5 %, a napisałem, że praca poniżej 16 lat jest nielegalna dilowanie narkotyków jest najlepszym zarobkiem tylko jak wpadniesz to po tobie pozdrowienia Things ;) pomagam komuś i dostaje warna śmieszne

Opublikowano

albo jakieś strony są? co zarobie? 27.04 bd mieć 15lat. a do sylwka potrzebuje Hajsu

//nieregulaminowa sygnatura

//BR3ND

Opublikowano

W wieku 14 lat? Nie zarobisz. Po tym co piszesz wątpię, żeby chciało ci się z domu ruszyć i popytać np. sąsiadów czy nie potrzebują pomocy...

A przez neta w tydzień nie zarobisz. Too late youngling :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Idź na jakieś osiedle i zapytaj się sołtysa czy trzeba coś odśnieżyć za małą sumkę :)

Możesz mu jeszcze powiedzieć (jak jest zasypany chodnik) że jak się na nim wywalisz to własnie on bierze za to pełną odopowiedzialnośc :P

ktoś i coś

Opublikowano

Jak masz 14 lat to polecam pudło po butach , zrobić szopkę i latać po sąsiadach (dobry moment) :D

Jak byłem w Twoim wieku to nie źle się na tym dorabiało :P

Opublikowano

w wieku 16lat, pod realem i media markt w miescie stojąc i przecierając szmatką szyby w samochodach na dzien okolo 40zl na glowe, stalismy wieczorami moze godzinke moze półtora, ;x (jeden minus, wydalem na płyn do szyb z aro chyba za 3zl, )

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

Możesz poszperać w domu i poszukać starych zbędnych rzeczy , lub takich z których już nie korzystasz . Wystawić na aukcji , bądź iść na jakiś lokalny ,,bazar" i szybko zarobisz :) Ludzie nie zdają sobie sprawy ile moga zarobić na rzeczach które im już się nie przydadzą lub są zbędne ;)

2e4ezhz.png

Opublikowano

Zarobić w internecie można na wiele sposobów, najlepszym jest inwestacja lecz to nie są małe pieniądze.

Sam zainwestowałem 1500zł i teraz moja miesięczna pensja to 800$ i ciągle rośnie :)

Jak masz ukończone 18 lat to zapraszam na priv.

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...