Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Let's Play Need For Speed World

Rixer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich z racji iż to jest mój pierwszy post na tym forum więc wypadało by się przywitać.I tak przy okazji chciałbym was zaprosić na mój kanał gdzie pojawiają się między innymi odcinki z naszego ukochanego NFS Worlda!Odcinki z nfs-a pojawiają się raz bądź dwa na tydzień.Jeżeli macie jakieś pytanie piszcie.Aktualnie jeżdżę Nissanem Silvia i zastanawiam się nad kupnem kolejnego auto co polecicie? Jeżeli jest to zły dział prosze moderatora o przeniesienie tamatu.

Pozdrawiam

RixerPL

Zapraszam na mój kanał

youtube-red.gifRixerPL

Opublikowano

Nie reklamujemy kanałów youtube na forum :x

A co do autka, podaj zakres kasy, ilę możesz wydać ;)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Aktualnie mam 200k ile warto dozbierać na jakieś lepsze autko?A tak przy okazji macie jakieś działające kody na samochody?

Zapraszam na mój kanał

youtube-red.gifRixerPL

Opublikowano

Aktualnie mam 200k ile warto dozbierać na jakieś lepsze autko?A tak przy okazji macie jakieś działające kody na samochody?

Wybierz sobie jaką klasę chcesz następnie kupić: http://www.mpcforum.pl/topic/773798-poradnik-samochody-za-igc/

Kod na Lancie Delte

7DWK-KCXG-6Y3B-YSA8

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Dzięki za info , mam jeszcze jedno pytanie jak zdobyć Dodge Challengera rocznik 2008?

Czasami pojawia się w Top Up jako nagroda.

(co to jest Top Up: http://www.mpcforum.pl/topic/765370-faq-v20/)

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Co myślicie o Fordzie Mustangu Boss 302 '12 , warty uwagi? Jakie wyścigi warto grać aby zdobyć jak najwięcej kasy?

Zapraszam na mój kanał

youtube-red.gifRixerPL

Opublikowano

Ford Mustang Boss 302 '12 będzie najlepszym wyborem na pościgi.

Teraz radzę grać tylko i wyłącznie ucieczki drużynowe, bo teraz dostajemy 2 razy więcej repa i kasy, a jak kupi się mnożnik kasy za 500 SB, to za 5-minutowy pościg można dostać 60k IGC.

Opublikowano

Ford Mustang Boss 302 '12 będzie najlepszym wyborem na pościgi.

Teraz radzę grać tylko i wyłącznie ucieczki drużynowe, bo teraz dostajemy 2 razy więcej repa i kasy, a jak kupi się mnożnik kasy za 500 SB, to za 5-minutowy pościg można dostać 60k IGC.

Jak dla mnie bardziej rozsądnym wyborem na walkę z policją jest Bentley Continental. Ogromna przyczepność, zrównoważone prowadzenie i duża masa. Mustang jest dobry ale potrzeba wyczucia go, by sprawował się w ucieczkach niż ww. Bentley. Na policję potrzebna jest nie tylko masa ale i precyzja.

Jeśli chcesz koniecznie znaleźć zastosowanie dla Mustanga, to zastanów się nad dragami, ma najlepsze osiągi ze wszystkich aktualnie dostępnych wozów za IGC.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiecie co jest z Ford Mustang Boss 302 '12 dlaczego nie ma go za IQC? Co myślicie o Porsche Cayman S? Jest może coś takiego jak sponsorpay aby zdobyć speedboosty?

Zapraszam na mój kanał

youtube-red.gifRixerPL

Opublikowano

Mustang Boss został wycofany za IGC a na jego miejsce wstąpiła BMW M3 GTS.

Co do Porsche jeszcze nie testowałem i nie wiem.

Jest Sposób na SpeedBooty przez transfer punktów z Aeria games, a tam uzupełniamy to przez ankiety. Poradnik jest na forum.

Opublikowano

Mustang Boss został wycofany za IGC a na jego miejsce wstąpiła BMW M3 GTS.

Co do Porsche jeszcze nie testowałem i nie wiem.

Jest Sposób na SpeedBooty przez transfer punktów z Aeria games, a tam uzupełniamy to przez ankiety. Poradnik jest na forum.

SB zdobędziesz dzięki temu: http://www.mpcforum.pl/topic/793506-poradnik-zdobywanie-sb/

Samochód możesz przetestować za pomocą tego: http://www.mpcforum.pl/topic/726711-hack-tachkamenyalka-v18-100113/

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mam do was kilka pytań mianowicie , znacie jakieś sposoby jak zdobyć części lepsze niż te w sklepie oprócz zbierania diamentów? Jaki będzie najlepszy pakiet umiejętności dla Forda Mustanga 302 Boss '12 ? (Gram głownie wyścigi). Czy jest duża różnica pomiędzy Lamborghini Murcielago Roadster a zwykłym jeżeli chodzi o osiągi? Co zazwyczaj wypada z kart za kasę chodzi o Pakiety gracza.

Z góry dzięki za odpowiedz

Zapraszam na mój kanał

youtube-red.gifRixerPL

Opublikowano

1.Nie ma lepszego sposobu niż zbieranie diamentów

2.3gwiazdkowe: katapulta i odnowienie katapulty i Wzrost osiągów

3.Prawie nie ma różnicy, ale trochę szybszy jest Roadcoster, a minimalnie lepiej się prowadzi wersja bez dachu.

4.Najczęściej z Pakietu Kart wypadają PowerUp, części rzadko.

5.Nie górnikuj!

To nie jest górnikowanie, jego temat więc jeśli chce coś dodać może to zrobić.

benq10r

Opublikowano

Jakie znacie samochody godne uwagi za IGC? Aktualnie posiadam Forda Mustanga Boss '12 . A tak po za tym jest ktoś wstanie przybliżyć drop części na High Stakes?

Zapraszam na mój kanał

youtube-red.gifRixerPL

Opublikowano

Godne uwagi za IGC to:

-BMW GTS - Samochód wymiata na wyścigach, radzi sobie z klasą S (będąc w klasie A) przyśpiesznie/prowadzenie/nitro/przyczepność dobra

-Aston Martin DBS

-Lexus LFA

-Lamborgini Murcielago LP650-4

-Lotus Evora

Po więcej zapraszam tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/773798-poradnik-samochody-za-igc/

Drop jest losowy, nie można przybliżyć go.

Przykład:

Komuś dropi tylko profesionalne, a komuś często Ultra.

Wszystko zależy od farta!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...