Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Windows

NitroCharge

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam zamiar kupić składanego kompa i kolega ma mi pozyczyc oryginalnego windowsa 8 i mam pytanie czy wystarczy tylko włożyć płytę, kliknąć instaluj i to wszystko czy trzeba pobierać jakieś sterowniki, itp. A i czy mam coś zmieniać w tym kompie http://www.morele.net/inventory/info/uL9rWL/

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

nie pożyczy oryginalnego bo ma ten sam serial, kup

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Jak to na 30 dni? Pytałem sie innych i powiedzieli, ze bedzie u mnie normalnie działać... I moze ktos w sprawie kompa sie wypowie ;d

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

nie da się na jednym serialu używać kilku kopi , jedna z instalacji zostanie odrzucona i system nie bedzie aktywowany

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Kup orginała najlepiej windowsa 7 ... tak jak każdy pisze gdy instalujesz windowsa wyskakuje Ci żebyś podał keya możesz to opcje ominąć ale wtedy aktywuje Ci się wersja darmowa na 30 dni ;]

bk0ZyMF.jpg

Opublikowano

to kup albo wynieś sie na inne forum albo na google sobie poszukać jak cię nie stać na oryginał

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Ja mam Windows 7 jak i mój brat go ma . Używamy tego samego klucza on na laptopie ja na stacjonarnym i od ponad roku nie widzę żadnych z tym związanych problemów . Jednak nie jestem pewien co do Windows 8 .

185241494535326637230.png

Opublikowano

kurwa czlowieku ty nie bedziesz mi mowic czy mnie stac czy nie. Na pewno mnie stac tylko nie chce wydawac kasy w bloto jak mozna za darmo

Opublikowano

no to dziecko w czym widzisz problem ? dostałeś linki ZA DARMO , LEGALNE a ty jeszcze tu pyska otwierasz i chlapiesz błotem jak brudas !

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

jezu jak wytłumaczyć, konto i serial związane sa z kontem w systemie, na Live, sklepem windows itp . dosłownie system masz rejestrowany na konkretnego użytkownika który zakupił licencje

część aplikacji nie będzie działała albo nie będzie można ich zainstalować bez legalnego systemu , chcesz cracki, legalizatory to zmień forum i najlepiej tam zostań bo będziesz miał problemy ze wszystkimi programami online które łączą się i sa związane z kontami Live, nawet głupi Skype tez o to sie opiera i korzysta z tego systemu logowania, niedługo może i Steam, i inne gry online

niedługo tez nie będzie można zainstalować innego systemu na nowym sprzęcie kupionym z systemem w8 albo w8 zainstalować na innym niz przypisany do komputera

a ty widzisz problem w instalacji legalnie systemu na komputerze i tylko raz na trzy miesiące reinstalacji , chcesz legalny na stałe i na zawsze z wpełni działającym systemem i usługami kup sobie klucz do systemu legalny bo przecież nikt ci nie da swojego , a obejść tej możliwości nie ma jak w żaden sposób

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...