Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Ustawienie masterek (specjalizacje) - Nowy design

Marczi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w tym temacie pokażę jak skonfigurować nowe masterki (specjalizacje) w grze League of Legends.

Mam nadzieję, że przyda się osobom nieradzącym sobie z wyjątkowo prostą sprawą, pozdrawiam.

Jeżeli ktoś chce masterki do danej postaci, proszę napisać poniżej post i dać like, ponieważ to motywuje mnie do tworzenia dalszych poradników, dziękuję.

AD

AP

AP mana

Support

Offtank

q4igqkopia.jpg

League of Legends
-
Premade to droga do zwycięstwa.

Opublikowano

Co to ma kurwa być ? Proszę cię usuń to bo kompletnie się na tym nie znasz i wprowadzasz innych w błąd .

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Na takich masterkach gra m.in. Ocelote, więc nie wprowadzam.

q4igqkopia.jpg

League of Legends
-

Opublikowano

otworzylem juz pierwsza strone i przestalem czytac 23/7/0 dwie masterki w wieksze dmg w miniony prosze o przeniesienie tematu do kosza i ukaranie autora 5% za trolling

Opublikowano

@up popieram

@top od kiedy do AP Jungli daje się w masterki pod AP ?! AP Jungler nie musi zadawać DMG tylko mieć dobre CC

Opublikowano

No to chyba nie wiesz, że tacy ludzie jak Ocelote nie mają masterek typu AP CARRY na każdego midera, oni mają podzielone na AP carry mana, AP carry cośtam i inne takie, to wszystko ma swoje powody i na konkretną postać, to jak dla mnie nie są dobre masterki na ogólnie postaci, pod AP już od tych lepsze są 30/0/0 (co to kurwa za masterki na ap)

Opublikowano

Weźcie usuńcie ten temat, bo może ktoś serio sobie zrobi takie masterki, a potem będa tematy na forum "borze, znowó pżegrałem przez noby w lola".

2d82fcx.jpg
Opublikowano

twoje masterki są porównywalne do dupy. Ap jungler watafak? 9-12-9 powinno być

adc? wtf 21-9

admele ? 9-21

ad jungle 9-12-9

apc - 21-9

supp? - 0-9-21

so close

graphic.png

Opublikowano

ludzie, ogar. to że nie umie tego robić to nie powód żeby go hejtować.. >.< wystarczy że napiszecie do moda o zamknięcie i tyle w tym temacie -,-

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

@up

nie zamkniecie tylko usuniecie :)

@top

zalosne, ad melee pod offensive? Przeciez kazdego ad melee poza trynda buduje sie pod offtanka

usun to, bo jeszcze ktos skorzysta

Opublikowano

Nie znam się ale dalej lajka za chęci i prosze o dokładne zrobienie PRZEZ WAS dobrych specjalizacji.Co prawda teraz można kombinować jak się chce a nie to co wcześniej.

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

Przyjrzałem się tym masterkom trochę bardziej.

AD i AD per lvl na ap carry.

Zmniejszenie dmg od stworów w jungli i 6 true dmg do nich na offtanku.

Czy ty naprawdę na ap carry, którym najprawdopodobniej idziesz na mida, bierzesz armor zamiast resistów?

am%C3%A1simar_eune_103_0_nozg.png

Opublikowano

Zależy, kto Ci przypadnie na tego mida i zważ jeszcze na junglera, który raczej bije z AD i armor jest tutaj nad wyraz potrzebny.

q4igqkopia.jpg

League of Legends
-

Opublikowano

Who the fuck is Ocelote (ozzy <3 )

Zależy, kto Ci przypadnie na tego mida i zważ jeszcze na junglera, który raczej bije z AD i armor jest tutaj nad wyraz potrzebny.

Chyba że na midzie masz ADC (co mam 2x dziennie T_T) , albo jungler to nunu, alistar,cho gaht,evelynn,fiddle,shaco,udyr,maokai,skarner,shywana,hecarim albo diana - więc MR zawsze sie przyda bo tez dużo junglerow "biją" z AP

Opublikowano

@up Powiem tak. Przestaw tą jedną rzecz. Wgram screena z MR-ami, będzie płacz, że ADC też się trafią na midzie i jungler bijący z AD i, że nie ma armora. Z tymi masterkami można kombinować do woli. W końcu po to je zmienili, tak? Tak, więc jak np. gracie rankeda i widzicie kogo macie na midzie lub przewidujecie to zmieńcie sobie w te 5 sekund tą jedną rzecz, bo to nie jest problemem.

q4igqkopia.jpg

League of Legends
-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...