Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] pc.set_skill_group

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kolega chciał, aby przy zalogowaniu wyskakiwało ustawiani jakie się chce skile.Tylko że gdy dam samo

set_skill_level 

, to wtedy nie zadziała bo jeszcze trzeba dać funkcję dającą grupę skili , czyli pc.

set_skill_grup

i tutaj jest moje pytanie jak zrobić aby on dawał np. mentala lub archera. Próbowałem tak

pc,set_skill_grup(0)

ale to nc nie dało.

nexi.png

CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !!

Opublikowano

nie rozumiem za bardzo o co chodzi z tym zeby on dawal... chodzi ci o questa?

przerob odpowiednio questa odpowiedzialnego za wybor profesji i po sprawie

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Kolega chciał wybór skili przy pierwszym zalogowaniu , to mu to napisać , ale gdy np. się wybrało Mental to w queście niby było ustalone żeby dął skile na P , ale on ich nie dał bo miał neutralną grupę skili . Chodzi o to ze ma się grupę skili jak na 1 poziomie i nie można wtedy dostać żadnych skili na P

nexi.png

CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !!

Opublikowano

no to zrob tak jak wczesniej pisalem odpowiednio przerob questa na wybor skilli przy 5 poziomie

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...