Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dzik wojenny za fms (eteor)

lechu228

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć posiadam dzika wojennego 218h. Koleś oferuje mi za niego fms+9 śr 27% kd+4 woj penetr w tym 10% na ludzi ( nie powiem, że bardzo by mi się przydał taki fms. Co o tym myślicie )?

Opublikowano

Bierz, nie czekaj bo jeszcze kogoś lepszego hapnie.

Opublikowano

Mam fms+9 śr 37% kd+4 exp nie mam tylko broni pvp:)

To spróbuj zarobić na fms'a +9 i wtedy kup i go zmiksuj tak żeby było do pvp + włóż kd pod pvp.Trochę roboty będziesz miał.

Opublikowano

No jasne bież, opłaca się, tak jak mówili up dzik się skończy a fms zostanie. FMS naprawdę fajny ;D

Opublikowano

Dzik jest wart conajmniej 2x tyle co fms. Zostaw dzika, a fms do pvp zarobisz dzięki temu dzikowi

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

Ja bym nie czekał tylko go brał :) Dzik jest przez pewien okres a FMS jak CI się znudzi możesz go sprzedać lub zamienić :>

Wymieniaj się ,będziesz zadowolony :>

Opublikowano

Ludzie skąd wyście się urwali...

Ten dzik wystarczy mu do końca gry, to jest takie ułatwienie gry że...

Zostaw dzika, sam zarobi na takiego fms'a, ba! Nawet lepszego.

Opublikowano

Nie opłaca się, fms ani do pvp ani do expa.

Dzika zostaw, bardzo pomaga w bicu metków a jego czas przekroczył dopiero polowe

Dota 2 > Lol

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...