Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wszystko o Essentials

bilon22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spoko plugin, mega się postarałeś, rozbudowany tylko trochę ta estetyka. Ale ogólnie to jest dobry.

Na pewno z niego skorzystam :)

PLUS

50  -  100   200  -  300  -  400  -  500  -  600  -  700  -  800  -   900  -   1000

Opublikowano

Bardzo przydatny poradnik ;3 Mój młodszy brat się z tego pouczył ;D Dużo zapamiętał , daje PLUSA za pracę !

10 / 20 / 30 / 40 / 50 / 60 / 70 / 80 / 90 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 400 / 500 / 1000

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

hahahah google translate pomógł co nie bierz się za coś co potrafisz a nie tłumacz przez tłumacza xD

PS;Głównie chodzi mi o zakładke config

buttonRapideo.png
Opublikowano

leci like bardzo ładny poradnik

Liczba Postów wbijamy osiągniecie:

- 25, 50, 75100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000,1250, 1500, 2000.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

hahahah google translate pomógł co nie bierz się za coś co potrafisz a nie tłumacz przez tłumacza xD

PS;Głównie chodzi mi o zakładke config

Jak to pisałem bałem się, że ktoś zauważy xD

Za duże tego było :D Mógłbym tłumaczyć z głowy, ale chciałem jak najszybciej to napisać ;-; teraz wiem, że to zła decyzja xD

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Nic szczególnego . Nawet mniej napisane niż na orginalnych stronach essentials'a  tylko że po Polsku .

Dla osób nie znających angielskiego może być przydatne ,ale na dłużęj to niewiele się przyda.

Ale leci like na zachęte .

matise00.png

Opublikowano

Dziękuję ;-;

Napisałem bardzo wiele rzeczy na MPCforum i wgl. i mało kto to docenia ;-;

Teraz czuję się jakbym zmarnował czas, bo to kosztuje wiele pracy, a nikt nie potrafi tego docenić...

Ostatnio pomogłem dzieciakowi to nawet tego nie docenił ;-; głupiego like nie dostałem...

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...