Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co dokupić.

Asta12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam 512kk na s1 . Gram daggerm 65lvl mam takie eq błyski 9 z kd 4+(woj sura i spalone) Funkcja 9+ z 2x kd 3+ (deff i speed) tarczy brak( szukam taniej lwiej ) eq 1k hp ebo 7+ i maska kolcza 8+ . Co dokupić /zmienić żeby fajnie expić i się bawić w pvp proszę też dać cenne tych rzeczy tak mniej więcej. Lecą lajki.

Opublikowano

Kup sobie funkcję z 3 kd, bo jak Ci nie wejdzie to IS.

Opublikowano

ja radze ci tak kup sobie smocze,funkcje,tarcze 61 +6 i kuj na dt taniej ci bedzie kosztowac :) bony mozesz dodac z tych szkat z obenego eventu

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Opublikowano

Błyski sellnij i kup smocze+9. Ebonitki wkuj/kup +9, eq z 1k hp zamień na 1,5k hp, maskę kup/wkuj +9 oraz kup lwią tarczę +9 z nno/blokiem ciosu.

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Ebonitki do +9 z 10luda by się przydały

Błyski zamień za gorsze smocze np. bez KD z jakimś bonem na ludzi i zreke bylo by okey.

Najważniejsza jest właśnie biżuteria kolczą zostaw jak jest , naszyjnik,buty,bransa z hp 2/1,5k a tarcza właśnie z NNO/pkt stat i ludzmi.

Sądzę ,że tak będzie w porządku :)

Opublikowano

dokup tarcze najlepiej z blokiem , fenki +7 najlpiej z bonem do hp i ciśniesz na poli i selnij właśnie błyski i doexpisz tak 75

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...