Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugiestia]Dział Rumble Fighter.

KlauS.

Rumble Fighter  

8 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcesz, aby dzia? gry Rumble Fighter pojawi? si? na MPCforum?

• Tak.
      4
    • Nie.
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

O grze nie będę pisał, ale jak ktoś tutaj napisze to mogę. Do gry istnieje aktualnie parę hacków, są bugi do tej gry. Ogółem teraz w grę gra ok. 200 polaków, no więc trochę mało jak na tą grę. Dzięki temu forum mogłoby się to poprawić.

Do tych, co grali rok temu i jeszcze dłużej jest wielkie ułatwienie:

Teraz zaczynanie tej gry jest o WIELE PROSTSZE. Od 1 lvl'a dostajemy itemki(głównie Snow Tiger set). Razem ze scrollem i exocore. Z lvlami zmienia się to na inne itp., aż do 15 lvla. Ale tu nie ma zmartwień- na początek dostajemy także Random Scroll Box Perm i Random Exocore Box Perm. Scroll box otwieramy na 9 lvlu lub wyżej a ExoCore box na 12 lvlu. Myślę, że to duże ułatwienie(szkoda, że nie było tak gdy ja zaczynałem :c).

Chciałbym się dowiedzieć jaka jest wasza opinia wprowadzenia działu gry Rumble Fighter?

Chwała tym co przeczytali cały post.

@ScoTube

Tak, możesz przejść każdego dunga na hell(najtrudniejszym poziomie) z tym cheatem. Jest on epicki i da się na nim zarobić.

@Zavetti

Ale łatwiejszy start przyciąga ludzi. Jest dużo nowych graczy i ogółem dużo się pozmieniało niż kiedyś. To wszystko się zaczęło dziać w tym roku szkolnym ;)

Zapomniałem dodać, że jest trick i można mieć NA shop na EU. W NA shopie jest dużo rzeczy za caraty, więc jest większy wybór. Chętnie bym napisał instrukcję co do tricków, hacków itp.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Było na MPC nawet dawali plakietki dla tych co testowali.

Gra dobra i ciekawa, polaków zbytnio nie spotkałem ale jak już spotkałem to szło się dogadać, cheaty są i to dobre bo na 1 lvl możesz przejść najtrudniejszy dungeon Vladimir Castle o ile pamiętam.

Jestem na tak może wypali tym razem.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Nie, nie sprawdziło się. Vantos miał tam moda, Mounthains w to grał i rozdawali plakietki, za należenie do gildii mpc. Cały dział miał max. 7 stron przez pół roku.

Opublikowano

Nie, nie sprawdziło się. Vantos miał tam moda, Mounthains w to grał i rozdawali plakietki, za należenie do gildii mpc. Cały dział miał max. 7 stron przez pół roku.

Widać nawet aktywne przekupstwo administratora tu nic nie da, bo ta gra nudzi się po godzinie gry i praktycznie jest bezproblemowa.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Jakoś gram długo i mi się nie nudzi. Nie oceniajcie gry, jeżeli graliście w nią max. 2 godziny a wasz poziom wynosił do dziesiątego.

Zapraszam do udziału w ankiecie i do wyrażania opinii.

QtiV6xY.gif

Legenda
Opublikowano

Nie! Ta gra na forum, były plastiki z gildią MPC. Oczywiście na początku było pełno osób bo administratorzy poparli tą grę i dostawało się plakietki, ale po upływie dwóch tygodni ten zapał zmalał i coraz mniej osób było. Znajdowaliśmy się w grze za pomocą przydomka MPC, lecz za używanie chetow na expa i golda wszyscy dostali bana i na tym skończyła się nasza przygoda.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Po co dodawać niewypał. Do tego gra nudzi strasznie, a grafika, no cóż - każdy ma swój gust.

Nie.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...