Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Do moda

Kapec120

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mod powinien mieć grę na kompie lub się na niej choć trochę znać w tym dziale co jest (sadzać po tobie chyba nie masz Dekarona na kompie )

Napisałeś właśnie że jest tut i zamknąłeś temat ale on już jest stary i jest do dupy (już przestał działać ten sposób 3/4 osobom)

Jak ktoś zna inny sposób niech napisze go tu

http://www.youtube.com/watch?v=N9mhuEtDhQ8&feature=plcp

Twórczość młodego rapera. Wchodźcie i oceniajcie.

Opublikowano

Sposob z Profixierem lub jakimkolwiek innym proxy doskonale dziala. Trzeba sobie tylko znaleźć dobry adresik, przez ktory uda nam sie polaczyc.

Polecam stronkę:

http://www.xroxy.com/proxy-country-FR.htm

(mozna tez podmienic FR na GB i tam tez są całkiem niezłe)

Pamietaj o ustawieniu SOCKS 5, jezeli w danych TYPE podanych na stronce tak pisze.

Klikasz check, jezeli wszystko swieci sie na zielono, to powinno Ci sie udac polaczyc z dekaronem.

Opublikowano

Hmm mam Dekarona i aktualnie tylko w to gram. A zmiana proxy to jest jedyny sposób na wejście do gry. Innego sposobu nie ma są tylko inne programy, którymi można znaleźć/ustawić proxy. Edytowałem temat podczepiony "jak zagrać w Dekarona" i napisałem jak zrobic zeby mieć mniej fps. Warn dla Kapec120 za niepotrzebny spam.

Opublikowano

Buhahha warn za co

Jakoś mam proxyfiera i jak chce grać z kumplami to mogę dopiero na wieczór a jak chce gra wcześniej muszę maskować ip

Ty widziałeś wogóle inne fora niż mpc chyba nie

Jakbyś zaglądał na inne fora zobaczył byś że coraz więcej ludzi ma problem z proxyfierem

Inny sposób zamaskować ip

Ty chyba wogóle się na tym nie znasz przeczytał tutek na innej stronie i myśli że jest pro i że może dawać warny jak leci

@Edit

1.Czujesz się jak jakiś król myślisz że jak jesteś modem to możesz obrażać innych

Większość osób szuka proxy zajmuje im to nawet parę godzin i ich i tak nie znajdują

2. ehh nie wiesz o co mi chodzi

Czytałeś regulamin ??chyba nie

11. Zabronione jest ubliżanie innym ludziom.

http://www.youtube.com/watch?v=N9mhuEtDhQ8&feature=plcp

Twórczość młodego rapera. Wchodźcie i oceniajcie.

Opublikowano

Hmm

1. Ludzie mają problem z proxyfixerem, bo są leniwymi ciotami (tak jak Ty), którym nie chce się poszukać działającego proxy.

2. "Inny sposób zamaskować ip" lol rozjebałeś mnie, maskowanie ip = proxy. Maskowanie ip jest to po prostu połączenie się z internetem za pośrednictwem jakiegoś servera proxy. Jest kilka sposobów na zamaskowanie ip:

- ustawienie proxy w naszej przeglądarce

- połączenie się ze stroną za pośrednictwem bramki proxy

- poprzez użycie programu stworzonego do maskowania ip( tym programem jest też proxyfixer)

3. Warn jest za ogólny spam i głupotę. Takie rzeczy to na pw się załatwia. Powinien być kolejny warn, ale narazie Ci daruje.]

@ fajnie też potrafię edytować posty lol

• Dodaj nową pozycję...