Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]task palladium pbdo-bot

OsiekxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was, czy da radę zrobić taska, aby pbdo-bot zbierał palladium, używał mocy aegisa, gdy będą spadały osłony/hp, żeby wymieniał palladium na energię, i gdy zostanie zestrzelony, aby naprawił się na porcie ? i oczywiście bicie alienków na 5-3 :) Task troszkę chyba skomplikowany,ale jeżeli ktoś ma,proszę o podzielenie się, lub zrobienie :P, był bym bardzo wdzięczny.

@Edit nie umiem za bardzo korzystać z task creatora :-)

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

Task creator ma takie opcje (chyba wszystkie ktore wymieniles)

W task creatorze wystarczy zaznaczyc opcje ktore sie chce , a nastepnie kliknac save u gory , pozniej wrzcucic do folderu z botem

Opublikowano

@up mówi o tasku który jest wbudowany w bota, lepszego by nie był w stanie zrobić :) Nazywa się PalladiumPro i robi wszystko

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

@up mówi o tasku który jest wbudowany w bota, lepszego by nie był w stanie zrobić :) Nazywa się PalladiumPro i robi wszystko

I można go znaleźć na forum PBDO BOT'a :)

Opublikowany przez -jD-

#Zaklinacz Dusz, i tym postem udowodniłęś, że jesteś 11 letnią ciotą.

1356174085-U807879.png

Opublikowano

Ten task już wbudowany, co robi wszystko, trzeba mieć jakieś wymagania na koncie?np mieć 2 hale itp.

Opublikowano

#UP a ty masz szansę na bana, tadaam !! :D

//osiek

W palladiumpro task jest komenda do zmiany hali a wiec musisz miec 2 hangary, oczywiscie mozesz edytowac task i usunac komende.

1356174085-U807879.png

Opublikowano

czyli jak bęe miał 2 hangary, spokojnie całą noc pbdo będzie zbierał palaldium, i wymieniał ?aha i czy ten task używa mocy ageisa?^^

Opublikowano

czyli jak bęe miał 2 hangary, spokojnie całą noc pbdo będzie zbierał palaldium, i wymieniał ?aha i czy ten task używa mocy ageisa?^^

1. Tak

2. Tak

3. Tak

Jeżeli użyjesz tego taska, którego masz na PW i go odpowiedno do siebie edytujesz.

1356174085-U807879.png

Opublikowano

Zaklinacz Dusz , śmiech. Nie ma to jak nie danie komuś taska wbudowanego w bota ... mwhwahahhahahahaahahh.

Opublikowano

Osiek i co? Działa Ci ten task co dałem ?

#offtop

PW pare minut po moim poście w tym temacie:

bu9tmn.jpg

Tak jak UP napisał, śmiech na sali :D

1356174085-U807879.png

Opublikowano

Osiek i co? Działa Ci ten task co dałem ?

#offtop

PW pare minut po moim poście w tym temacie:

bu9tmn.jpg

Tak jak UP napisał, śmiech na sali :D

Dopiero sprawdzam ten już wbudowany, bo moce aegisa raczej się nie przydadzą, jeżeli ujdzie, będę na tym, ale jeśli nie, jutro się zajmę podanym przez Ciebie, bo gram z kumplem na 1 koncie na cz3, on gra, więc nie zdążę sprawdzić twojego, ale wszystko sprawdzę z czasem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...