Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem]Prze okropne lagi

kluczyk2011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w tytule mam przeokropny problem z lagami oto wykresy płynności FPS:6-54 PINGS-150-600 czy toś polecił by mi jakiś sposub żeby temu zapobiec gram na najwyższej grafice już mieniałem na najniższą ale nie działa pomocy!:'(

lo6i.jpg

Masz problem? Wrób to co Happy i zeżryj jakąś rybkę :v

Opublikowano

loleczek odnośnie takich idiotycznych wypowiedzi bardzo nie lubie osób które napisza byle co i chcą za to coś wielkiego odnośnie 2 wypowiedzi mam 3Giga ram karte graficzną bardzo dobrmo lecz zupełnie zapomniałem ile próbaowłem już wszystkiego prosze o dalsze wypowiedzi sory za orto muszę się śpieszyć

lo6i.jpg

Masz problem? Wrób to co Happy i zeżryj jakąś rybkę :v

Opublikowano

"mam dobrą kartę" to troche za malo, poza tym jaki net? ile mb? szczególy to podstawa wiec je podaj...

stasiu956.png

Nick z Battlefield 3: Stachu956

Nick w League of Legends: Cv8j

Nick z Need for Speed World: Cv8l

Nick z Call of Duty 4: Modern Warfare: Stachu956

Opublikowano
FPS:6-54 PINGS-150-600

Fpsy zależą od twojego komputera, który zapewne jest drewniany :D (karta graficzna głównie)

Ping zależy od internetu, lokalizacji serwerów gry itd.

Opublikowano

Chodziło mi o to że prawdopodobnie kmputer Ci się przegrzewa .. mam to samo przez pierwsze 2 - 3 h grania jest ok a poźniej 20 fps i ping milion

TG9MZWtjemVra19fX2V1d19fXzU1MV9fX05VTExfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...