Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] M2bob Bez Wylogowania spojrz : )

GanjaKoneser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzisiaj z ranca usiadlem troche nad tym botkiem i doszedlem do konca ; ) Mianowicie ulozylem klienta tak , ze bot smiga bez zadnych zastrzezen - bez wylogowania do 5 minut itd. Wczesniej jak zrobilem to mnie wylogowywalo co 2-3 minuty dzisiaj tak kombinowalem ze chyba za informatyka sie wezme hehe ; ) Mam gotowego klienta lecz go nie wrzuce nie umiem robic skanow itd. Moge podac zdeka instrukcje co zrobilem. wiec tak

1. Przywrocilem stan systemu do 11 grudnia - wtorek.

2. Utworzylem nowy folder gdzie po kolei wrzucalem wszystkie pliki - Dll. foldery pack miles itd itd.

3. Nie patchowalem klienta - gdy normalnie odpalam metina to musze zaakceptowac regulamin czego nie zrobilem.

4. Od Mirasla z poprzedniego tematu o m2bob sciagnelem pliki pack i podmienilem ( usunelem locale i rooty i wrzucilem z jego folderu do swojego nowego z metinem ).

5. Index podmienilem z index ( rozni sie duza i mala literka)

6. Wszystkie kamermody i inne boty pousuwalem z komputera i innych folderow

8. metinclient.bin wzielem z innego folderu z metinem ( po przywroceniu systemu jest kilka folderow z metinem )

9. Aaa bardzo wazne - hackshield ( folder ) Wzielem wlasnie z innych folderow z metinem tam gdzie bylo malo plikow - bo tam gdzie bylo duzo plikow wyskakiwal LOG.

10. wrzucilem m2bob.dll do tego nowego folderu z metinem.

11. Odpalilem bota i juz od 30 minut mnie nie wylogowalo :)

Patrze na te kamermody w m1 to mnie czysci bo to strasznie widac.

Wiec tak w skrocie

- Utworzylem sobie folder o nazwie "metinek" i tam po prostu wrzucalem wszystkie potrzebne pliki do gry i pliki z pack ( locale root) podmienilem od mirasa. hackshielda usunelem i wstawilem starszego bez patchowania.

I Tyle ; )

Troche musialem pokombinowac ale bylo warto - Jest jeden minus - > mianowicie nie mozna odpalic sklepika. Tzn. gdy odpalicie i zaaktualicujecie metina to wszystko sie popsuje i bot nie bedzie dzialal. Wszystko bedzie trzeba zaczac od nowa. no chyba ze odpalicie sobie sklepik z bota co jest ryzykowane wkoncu to bot zawsze mozna dostac bana.

Jesli pomoglem to sie ciesze. Pozdrawiam : ))

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no tak ale wtedy wylogowuje co chwile. a teraz nie. Wiem o co chodzi. W folderze mam wszystkie stare pliki wszystko. hackshielda tez.

To jest link do mojego folderu z metiem - > http://speedy.sh/5SMGq/metinek.rar

Nie mam skanu ! Nie wiem jak to sie robi. Wiec jesli nie chcesz to nie ryzykuj i poczekaj to updata m2bob. a jeszcze jedno. W folderze sa juz wgrane pliki bota - realtek itd. Wiec przy otwieraniu moze wyskoczyc wirus - tak samo jak odpalacie bota. Bo wrzucilem metina i juz bocilem dlatego te pliki sie tam zachowaly. Wiec polecam wylaczyc antywirusa.

Jesli admin skasuje moj link to trudno. Ja skana robic nie potrafie. Tyle co moglem to napisalem aby pomoc teraz smigam. Czesc

Opublikowano

Po prostu usuwacie swoje wszystkie metiny itd. Mojego metina rozpakowujecie na pulpit czy gdzie tam chcecie i odpalacie m2boba i jazda. Prosilbym nie stawiac farmbotow w m1 ch3 i ch1 hehe ; D

Opublikowano

wszystko ladnie pieknie tylko wtedy sie gra na starych plikach nie zaktualizowanych i jest mozna powiedziec duza szansa na blokade konta automatycznie, poniewaz widac ze ktos gra na starych plikach po logach a normalnie grajac bez obejsc czy wlasnie m2boba nie da rady zagrac bez aktualizacji, wiec to jest to ryzyko zeby zadne logi sie nie przedostaly przypadkiem :)

no ale bez ryzyka nie ma zabawy :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...