Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Ibotem

amadeusz002

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest może na tym forum osoba, która chciałaby wyjaśnić i pokazać co trzeba zrobić żeby już nie pisało, że licencja wygasła bo szukałem po całym google i nic nie moge znaleść. Bardzo prosiłbym o pomoc i szczegółowy opis po kolei co mam zrobic. Jeżeli jest już taki post to prosiłbym o podanie linka do niego. Dziękuje.

Opublikowano

Po prostu licencja ci wygasła , traila straciłes , a trail nie wiadomo kiedy sie zresetuje znow...

Polecam kbot'a , a jak chcesz ibot'a to kup go :)

Opublikowano

a Kbot tez nie jest za darmo na 24h a potem trzeba placic? I raz na starym komputerze mialem cracka do ibota i wszystko działało tyle ze jakis koles mi to podesłał na gg a teraz mam nowy komputer i tego cracka nie mam a chciałbym go miec tyle, że na internecie go nie moge znaleść.

I po tym jak skonczyla mi sie licencja na ibota jak chcialem odpalic 1 raz kbota to odrazu mialem, że licencji nie mam.

Opublikowano

a Kbot jest za darmo całkowicie czy tez na 24h?

A może zna ktoś jakiegoś darmowego bota do zbieranie wyłącznie skrzynek??

Opublikowano

NIE MA DARMOWEGO BOTA ! za ibota płacisz 30 zł miesięcznie za kbota 30zł i masz licencje na 12 lat z tym że kbot za 30zł nie robi gg musisz dać 80 za kbota z gg jest jeszcze pbdo bot 120zł i kosztuje ale możesz na nim poszczać jakie chcesz konta i robi w wszystko nawet zbiera palladium i lata je sprzedawać :)

a i jeszcze typ o nicku "Zulek bury" chwalił się ze cracka do pbdo bota za 10 euro sprzedaje ale to pewnie zwykły naciągacz :)

Opublikowano

a skad mam kupic kbota i jak włączam kbota to wyskakuje mi jakis alert i nie moge go nawet włączyć?! pomoże ktos?

A skąd mam kupic Kbota i jak włączam go to mi wyskakuje jakis alert i nie moge go uzywać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...