Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. mam pytanie jak już napisze hacka w c++ to po nowej aktualizacji do gry muszę wszystko pisać od nowa czy jak? Co można zapisać a co się zmienia?

Opublikowano
Siema. mam pytanie jak już napisze hacka w c++ to po nowej aktualizacji do gry muszę wszystko pisać od nowa czy jak? Co można zapisać a co się zmienia?

No widzicie mamy kolejnego pro informatyka który chce zrobić VIP hacki. Pierwsze radziłbym ci poczytać jakiś kursy w googlach. Jeżeli nie znasz podstaw to się nawet do tego nie zabieraj.

k2networkiv2.png
Opublikowano

Po pierwsze to zacznijmy od tego ze nawet nieokresliles do jakiej gry ma byc projekt jaki chcesz zaczac pisac .

po 2 jesli chcesz pisac jakiegokolwiek hacka musisz znac przynajmniej czesc specyfikacji gry ..

online ... protokolik . czyli pelne reverse transmisji algorytmu kodowania potem specyfikacja pakietow i tak dalej ...

Po 3 musisz miec pojecie w jaki sposob jest zabespieczona gra .. i w jaki sposob obejsc zabespieczenia by twoj hack byl niewykrywalny .

a co mozesz zostawiac a czego nie zalezy od tego co w updatach gry bedzie sie zmieniac ...

a tak nawiasem jesli zadajesz takie pytania to nawet niezaczynaj sie bawic w cos takiego

pisanie hackow nie jest takie prote jak sie wiekszosci wydaje .. :) to bardzo ciezka robota i pracochlonna ..

Opublikowano

proste jak na tym haku będziesz dostawał po 1 min bana

chcesz kopiować moje tut'ki ? kopiuj przecież ci nie zabronię

• Dodaj nową pozycję...