Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] OS naprawianie się

polisher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema posiadam licke na OS i chciałbym sie zapytać osób obeznanych z nim !

CZY jeśli ktoś mnie na palladium rozwali to jest możliwość żeby statek sam się naprawił np na porcie i dalej leciał zbierać palladium ?

/niekiedy nawet sytuacja jest że OS się sam wyłącza ;] a to wkurzające co chwile sprawdzać czy ktoś go nie dedną . ;]

Opublikowano

CZY jeśli ktoś mnie na palladium rozwali to jest możliwość żeby statek sam się naprawił np na porcie i dalej leciał zbierać palladium ?

/niekiedy nawet sytuacja jest że OS się sam wyłącza ;] a to wkurzające co chwile sprawdzać czy ktoś go nie dedną . ;]

Niestety open nie będzie ci sam naprawiał statku po zniszczeniu. Dlatego musisz od czasu do czasu sprawdzać.

silvertcsax.gif

Opublikowano

Dlatego lepszy jest pbdo bo teoretycznie moze wszystko , do palla masz aegisa i w pbdo mozesz dac ze co jakis czas gdy malo hp odnawia sie.

A os i chyba Kos nie naprawi ci sie sam.

Opublikowano

Dlatego lepszy jest pbdo bo teoretycznie moze wszystko , do palla masz aegisa i w pbdo mozesz dac ze co jakis czas gdy malo hp odnawia sie.

A os i chyba Kos nie naprawi ci sie sam.

Może ci się naprawiać jak masz mało hp jeśli włączysz RSB shootera i pod danymi numerami ustawisz umiejętnośći aegisa.

silvertcsax.gif

Opublikowano

za drogi pdbo zeby go normalnie kupić wiem że niektórzy za friko go maja bo cracki maja ale nikt ci za darmo nie da xD a ja 120zł nie będę płacił ^^ DO i tak po powoli schodzi na psy :) więc nie ma sensu tyle kasy w ta gre pakować

Opublikowano

za drogi pdbo zeby go normalnie kupić wiem że niektórzy za friko go maja bo cracki maja ale nikt ci za darmo nie da xD a ja 120zł nie będę płacił ^^ DO i tak po powoli schodzi na psy :) więc nie ma sensu tyle kasy w ta gre pakować

masz qbot'a teraz. Crack 10e kosztuje.

Opublikowano

Ci co biorą hajs za crack to idioci, rozumiem team PBDO, jest ich dużo, napracowali się chłopaki aby zrobić tak wspaniały program, a ci co sprzedają cracki.. co zrobili?

Zdekompilowali i edytowali linijke odpowiadającą za sprawdzanie licencji -.-

Dlatego miszczu za darmo dał Qbota :P

1356174085-U807879.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...