Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Pytanie ps3 podlonczenie av

Gremix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podczas włączania PS3, trzymaj przycisk włączania tak długo aż nie usłyszysz dwa razy dźwięku, który słychać normalnie podczas włączania konsoli, tak piszą w instrukcji.

fs_overall.png

Opublikowano

niech on to napisze po ludzku...

czy obraz mu się wyświetla czy nie

czy ma telewizor czy nie

bo teraz to ja już sam nie wiem czy on nie wie gdzie się to w opcjach zmienia, czy podłączył pod inny tv i mu nie wyświetla obrazu czy w ogóle nie ma tv...

jeśli to drugie to drogi autorze tematu, podłączasz kabel do konsoli i tv, odpalając konsolę trzymasz przycisk power przez jakieś 5 sekund, ta opcja resetuje ustawienia wyświetlania i powinien ukazać się obraz z komunikatem że znaleziono sygnał, akceptujesz i masz obraz w konsoli

jeśli ta metoda nie działa, musisz to zrobić na podpiętym hdmi oraz av, będziesz musiał iść do kolegi czy sąsiada, odpalić konsolę przy obu podłączonych kablach i zmienić ustawienia w opcjach, patrz mój pierwszy post

@up mnie ubiegł widzę :)

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...