Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Citadel i banici... cz. 2

#PollyPocket#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie kosmiczni piloci

BP postanowił nas wszystkich zaskoczyć i "NAPRAWIŁ" moce Citadeli, już wam nic nie zrobią na bocie ;)

Skąd masz takie info?

silvertcsax.gif

Opublikowano

jeśli to prawda , to ob razu bardziej polubiłem bp :) , ale jako , że info jak dla mnie nie pewne , to wolę nie ryzykować i puszczać na razie bezpiecznie na x-2 :)

Opublikowano

jeśli to prawda , to ob razu bardziej polubiłem bp :) , ale jako , że info jak dla mnie nie pewne , to wolę nie ryzykować i puszczać na razie bezpiecznie na x-2 :)

Ja już latam na alieny

A sprawdziłem osobiście na x-3, mam citadele (kupiona ze względu na ładowność)

card.png
Opublikowano

Ja już latam na alieny

A sprawdziłem osobiście na x-3, mam citadele (kupiona ze względu na ładowność)

mimo to ja osobiście sobie poczekam , bo przez to już łącznie straciłem grubo ponad 100 mln poważki , a ciągle mam ogólnie na plus , więc szkoda :(

Opublikowano

Witajcie kosmiczni piloci

BP postanowił nas wszystkich zaskoczyć i "NAPRAWIŁ" moce Citadeli, już wam nic nie zrobią na bocie ;)

Kłamstwa piszesz... Ta moc ma właśnie takie działanie i naprawienie jej jest równoznaczne z jej dezaktywacją, a BP raczej nie planuje usuwać mocy statku na rzecz pomocy botom :|

Opublikowano

Kłamstwa piszesz... Ta moc ma właśnie takie działanie i naprawienie jej jest równoznaczne z jej dezaktywacją, a BP raczej nie planuje usuwać mocy statku na rzecz pomocy botom :|

jedyną opcją " naprawienia " było by chyba uniemożliwienie , używania tego na statki z własnej firmy , innej opcji raczej nie ma ;)

Opublikowano

W kulki lecisz. Gówno naprawili. Przed chwilą specjalnie przerzuciłem się na cytadelę i podlecialem do kolesia z mojej firmy miałem 5200 hp właczyłem umke przyciągnij atak i mnie zabił. http://www.iv.pl/ima...81371244201.jpg . Ja tam dalej zostaje na 2-2 dopóki nie będzie jakiegoś oficjalnego komunikatu ze strony BP bo takowy powinien być.

silvertcsax.gif

Opublikowano

zanim zaczniesz oskarżać zobacz na elite, SPRAWDZIŁEM OSOBIŚCIE!!!

W kulki lecisz. Gówno naprawili. Przed chwilą specjalnie przerzuciłem się na cytadelę i podlecialem do kolesia z mojej firmy miałem 5200 hp właczyłem umke przyciągnij atak i mnie zabił. http://www.iv.pl/ima...81371244201.jpg . Ja tam dalej zostaje na 2-2 dopóki nie będzie jakiegoś oficjalnego komunikatu ze strony BP bo takowy powinien być.

Na kilku serwerach pewnie to naprawili, ja sprawdzałem na cz3

card.png
Opublikowano

Nie powinni usuwac tej umiejętności tylko zaznaczyć że ma być robione to co jest napisane tzn. Dzięki tej zdolności możesz tymczasowo skierować na siebie ogień wrogich statków znajdujących się w pobliżu. A statek z mojej firmy to nie jest wróg prawda?

silvertcsax.gif

Opublikowano

zanim zaczniesz oskarżać zobacz na elite, SPRAWDZIŁEM OSOBIŚCIE!!!

Na kilku serwerach pewnie to naprawili, ja sprawdzałem na cz3

myślę , że gdyby mieli naprawić , na jednym , czy na wszystkich serwach to po restarcie dopiero , czyli jeśli dobrze pamiętam o 4 rano

Opublikowano

Nie powinni usuwac tej umiejętności tylko zaznaczyć że ma być robione to co jest napisane tzn. Dzięki tej zdolności możesz tymczasowo skierować na siebie ogień wrogich statków znajdujących się w pobliżu. A statek z mojej firmy to nie jest wróg prawda?

Nie usunęli umiejętności tylko nie działa na swoich, przynajmniej na cz3

A restarty są o różnych porach ;) - znawco

card.png
Opublikowano

Nie usunęli umiejętności tylko nie działa na swoich, przynajmniej na cz3

A restarty są o różnych porach ;) - znawco

ja pisałem jako " wysłannik " pl1 , a tam u was na czeskich to nie wiem kiedy są restarty

Opublikowano

Nie usunęli umiejętności tylko nie działa ta swoich, przynajmniej na cz3

Czyli działa tak jak powinno. W przeciwieństwie do tego co mówili niektórzy że to nie jest bug ja mówię że to jest bug bo jest wyraźnie napisane do czego służy ta umiejętność tzn. Dzięki tej zdolności możesz tymczasowo skierować na siebie ogień wrogich statków znajdujących się w pobliżu. Więc powinni to naprawić. A poza tym nie przypominam sobie żeby było tak że na jednym serwerze jest wprowadzane a na drugim nie jakaś poprawka.

silvertcsax.gif

Opublikowano

Restartów morze być nawet kilka w ciągu dnia

ale to tylko w nadzwyczajnych sytuacjach

@foxx1009 - a pamiętasz ile czasu naprawiali " problem " z rombem ? oby to nie trwało też tyle czasu

Opublikowano

oj chyba mamy face palm, sprawdziłem ponownie i obrywam - na innej przeglądarce.

A specjalnie trzy razy odpaliłem umiejętność na chrome, i nie otrzymywałem szkód (chodzi mi o ilość HP, nie wizualizacje).

Na IE obrywam.

Przepraszam za zamieszanie

card.png
Opublikowano

ale to tylko w nadzwyczajnych sytuacjach

@foxx1009 - a pamiętasz ile czasu naprawiali " problem " z rombem ? oby to nie trwało też tyle czasu

Nie pamiętam bo skończyłem grać w 2010 roku a potem wróciłem w sierpniu tego roku więc na szczęście mnie to ominęło :D. Jak znam trochę BP to za szybko tego nie naprawią.

silvertcsax.gif

Opublikowano

To naprawili to czy nie? Bo aż strach wylatywać z bazy :f

Lepiej, by to załatali.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

To naprawili to czy nie? Bo aż strach wylatywać z bazy :f

Lepiej, by to załatali.

Nie naprawili nic i długo pewnie nie naprawią. Mapy x-2 są tak zasrane graczami że to jest mała głowa.

silvertcsax.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...