Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 interesy.

Roket Fjuel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam pytanie .. Chciał bym sie dowiedzieć czy jeżeli ktoś postawi serwer metin2 z Item Shop ludzie bd pakować w serwer realne pieniądze i powiedzmy Gmi zamkną serwer po miesiącu czy jeżeli ktos by poszedł na policje zostali by ukarani ? moze gdzies da sie znaleść info na ten temat?

Opublikowano

Nie, administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności, is nie jest obowiązkowy, nie trzeba pakować. Ale nie polecam Ci tak robić ... szczyt chamstwa.

Pszerfa.          i'm back

Opublikowano

Ja mam mieszane uczucia lecz bardziej z dominacją na Nie.

A dlaczego? Już postaram się wytłumaczyć.

Zakładając serwer prywatny inwestujemy w to no i wiadomo liczymy na zysk.

W regulaminie serwera (którego nie czytamy przy rejestracji) jest zapewne umieszczona wzmianka o korzystaniu z Item Shop'u

Korzystamy z tego dobrowolnie bez przymusu tak więc to wskazywałoby ,że nie lecz jest też druga strona medalu pliki serwerowe na które nie mają za pewne Administratorzy z YMIR'u (jak każdy) ,lecz te serwery prosperują na zasadach firmy oddają % i te przykładowe 30zł wasze z SMS to z tego Administracja dostaje np. na czysto 15zł. (przykład).

Moim zdaniem nie ma się w takie sprawy angażować.

Najlepiej wygrać SM,Sprzedać konto itd. Ja nie ładuję pieniędzy w żadnego IS'a i gra się świetnie :)

Każdy bd. miał inne zdanie na ten temat lecz moje jest takie.

Pozdrawiam

Opublikowano

Jak pójdą na policję to nic :). Piszesz w regulaminie, że Administratorzy nie ponoszą odpowiedzialności za straty wynikłe z zamknięcia serwera. Pieniądze zainwestowane w ItemShop nie będą oddawane ;).

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

Jest dokładnie tak jak to napisał AsNaebaem.

Dodam taki gratis, nie żebym nakłaniał do złego...

Możesz zrobić dowolne stronę, albo forum, wpisać w regulaminie małym drukiem, że każda osoba, która się rejestruje godzi się na zapłacenie ci 10.000 zł, jest to dość chamski sposób zarabiania pieniędzy, ale w naszej ubogiej w prawo Polsce realny i prosty.

2w4gxes.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...