Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kasa

kicek261

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie mam 20 k pereł i prawie 300 pierników na design juz nie mam szans weic co mam zrobic aby dobrze wyjsc na tym zastanawiałem sie zeby wrzucic perły na mojo zeby perga ułozuc koziorozca i zrobic go i design wygrac

Opublikowano

hm... ja to bym wyciągnął z kociołka list ochronny na 24 h i na boniarkę :D

w 20 tysięcy to możliwe ze byś coś złożył ale nic pewnego ... :)

włanie wrzuciłem 5 k perełek do kotła i cos tam złozyło ale nie cały ;/

aby złozyc koziorosca brakuje mi 11 czesci a do pany chyba tez tyle myslałem o zakupie elitarnego pokłądy ale nw jeszcze :)

Opublikowano

a masz komplet elitarnych armat do tych pokladow elitarnych? jak nie to szukaj listu i zbieraj blyski, wg mnie najlepiej najpierw uzbierac na armaty potem poklady elitarne bo szkoda perel na reperke ich jak sie nie ma listow

Opublikowano

a masz komplet elitarnych armat do tych pokladow elitarnych? jak nie to szukaj listu i zbieraj blyski, wg mnie najlepiej najpierw uzbierac na armaty potem poklady elitarne bo szkoda perel na reperke ich jak sie nie ma listow

nie armat nie mam komplet ajak zobaczyc do kiedy g sie ma bo ostatnio miałem list ale nie wiem do kiedy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...